Egyszülő.hu | Hírek

Egy hely. Egy esély. Sok találkozás.

Közel 130 híradás az országos és helyi médiumokban! - ez az idei nyár egyszülős témájú cikkeinek, TV-és rádió interjúinak az egyenlege. A híradások többek között az egyszülős családok helyzetéről, a nyári tábori lehetőségekről (közel 300 egyszülős gyermek nagyon kedvezményes nyaralását szerveztük meg) és az ősszel folytatódó "Legyél a mi nagyink!" programról szóltak.

A nyári szünidőben idén is ingyenesen kapnak meleg ételt a hátrányos helyzetű családok gyermekei. Az étkezést igényelni kell, nem jár automatikusan. A szünidei gyermekétkeztetési programnak köszönhetően 208 ezer hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű fiatal részesülhet az iskolai szünetekben is napi egyszeri ingyenes étkezésben, amennyiben a szülő ezt igényli.

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány is tagja lett az európai családszervezetek hálózatának, a COFACE-nak. Büszkék vagyunk, hogy már teljes jogú tagként képviselhettük az egyszülőket a "Families on the move" konferencián Brüsszelben

Egyedülálló szülőknek tart előadást Vekerdy Tamás az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány szervezésében, "Gyereknevelés egyedül - fog ez menni?" címmel. Az előadásra mindenkit nagy szeretettel várunk. 

A rendezvény időpontja: 2016. szeptember 1. 17 óra
A helyszín: Szülők Háza a gazdagréti Eleven Center 1. emeletén (1118 Budapest Rétköz u. 7.)

A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvényen csak előzetes regisztrációval lehet részt venni. Regisztrálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet. Helyeket korlátozott számban tudunk biztosítani a regisztráció sorrendjében.

A rendezvény ingyenes, viszont ha tudsz, kérjük hozz egy szelet sütit vagy valami üdítőt, hogy az előadás után még beszélgethessünk, lazíthassunk egy kicsit. 

Amennyiben problémát jelent a gyermekfelügyelet, nyugodtan hozd magaddal csemetédet. Lesz gyermekmegőrző, így te kényelmesen, nyugodtan végighallgathatod az előadást, illetve beszélgethetsz a többi szülővel.

Kérlek, hogy ha már regisztráltál, de mégsem tudsz eljönni, jelezz vissza, hogy mások be tudjanak ugrani a helyedre.

Találkozunk az évnyitó napján!Friss hírek

Így történt

Online látogatók

Oldalainkat 104 vendég és 0 tag böngészi