Egyszülő.hu | Hírek

Egy hely. Egy esély. Sok találkozás.

Közel 130 híradás az országos és helyi médiumokban! - ez az idei nyár egyszülős témájú cikkeinek, TV-és rádió interjúinak az egyenlege. A híradások többek között az egyszülős családok helyzetéről, a nyári tábori lehetőségekről (közel 300 egyszülős gyermek nagyon kedvezményes nyaralását szerveztük meg) és az ősszel folytatódó "Legyél a mi nagyink!" programról szóltak.

A nyáron elindult Egyszülős Magazin már az első hónapban több mint 5000 olvasót vonzott a speciálisan egyedülálló szülőkkel foglalkozó témákkal. 

Egy kis válogatás a megjelenésekből:

Segítik a gyermeküket egyedül nevelőket | Magyar Hírlap
2017. augusztus 8. 

"Az ősszel nyílhat meg az Egyszülős Központ, amely jogsegélyszolgálattal és tanácsadással is segíti majd a gyermeküket egyedül nevelőket. Az intézet mintául szolgálhat a további központok kialakításához."
Tovább a cikkre


Pótnagymama program indul ősztől | Blikk.hu
2017. július 25

"Több szervezet, többek között az Egyszülős Központ is keresi a lehetőséget rá, hogy a generációk egymásra találhassanak: ősztől pótnagymamaprogramot indítanak."
Tovább a cikkre


Százötven egyszülős családban nevelkedő gyerek nyaralhat egy hétig Fonyódligeten | Magyar Hírlap

2017. július 13.

"Az idén először jelentkezhettek a gyermeküket egyedül nevelők az Erzsébet-programba, amely iránt óriási az érdeklődés – mondta tegnap az Emberi Erőforrások Minisztériumának családügyi államtitkára."
Tovább a cikkre
További megjelenések a témában: hirado.hu, csalad.hu, webradio, origo.hu, TV2 Tények, Jazzy Rádió, Kossuth Rádió Krónika, 


Egyszülős központ és internetes újság jött létre | Jazzy Rádió
2017. július 6.

Nagy Anna, az Egyedülálló Szülpk Klubja Alapítvány vezetője a Jazzy Rádiban mesélt a július 1-jén elindított Egyszülős Magazinról.


Megduplázódótt a gyermeküket egyedül nevelő apák száma | Csaladhalo.hu
2017. június 18.

"Magyarországon a kb. 350 ezer egyszülős családból több mint 40 ezerben az apa neveli egyedül a gyermekeit. A statisztikák még ennél is magasabb számokat mutatnak: 2016-ban 72 ezer volt a hivatalos adat, míg 1960-ban ez a szám 33 ezer volt."
Tovább a cikkre

 

>> Még több cikk


Friss hírek

Így történt

Online látogatók

Oldalainkat 57 vendég és 0 tag böngészi