Egyszülő.hu | Az jutott eszembe

Egy hely. Egy esély. Sok találkozás.

Mikor megláttam ezt a képet, úgy éreztem: ez az! Ilyen új évet szeretnék magamnak és nektek is, akik rendszeresen olvassátok ezt a honlapot. Meg azoknak is persze, akik nem olvassák, de biztosan jól éreznék magukat itt közöttünk. Nézzük, milyen is lesz ez az év!

Tehát 2016. Szigorúan tudományosan, természetesen. Szép évünk lesz – nemcsak szép, de gazdag és teljes is. Amiket az elmúlt években elkezdtünk, kigondoltunk, megterveztünk, az most megvalósul, valóra válnak azok a tervek, amik már régen ott voltak a fiókban, csak valahogy soha nem gondoltuk, hogy egyszer meg is történnek. Hát most meg fognak. Ha az idei év olyan volt, mint a gyorsítósáv az autópályán, akkor a következő már maga lesz az autópálya: nyomhatjuk a gázpedált, versenyezhetünk, váltogathatjuk a sávokat vagy egyszerűen csak utazhatunk a külső sávban és csodálhatjuk, ahogy fut mellettünk a táj. Ehhez persze be kell ülni az autóba, beindítani a motort és nem félni attól, hogy kormányozni kell, dönteni kell, menni kell, hanem csinálni.

 

Szóval jó utat nektek, élvezzétek a sebességet, a suhanást, hiszen ez az élet maga. Remélem, nagyon szép évetek lesz. Remélem, nagyon szép évünk lesz. Boldog újévet nektek!

 


Friss hírek

Így történt

Online látogatók

Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi