Kedves Szülők!

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek az alábbiak szerint:

  1. Az ingyenes tanácsadás egy-néhány órás konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képvisletet.
  2. A tanácsadást e-mailben, skype-on keresztül, telefonon vagy személyesen lehet igénybe venni, a lehetőségek függvényében.
  3. A tanácsadásra online kell bejelentkezni. 
  4. Márti kolléganőnk kezeli a beérkező kéréseket és igyekszik mindenkit elirányítani a számára megfelelő, rendelkezésre álló szakemberhez.
  5. A kéréseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni és feldolgozni, de igyekszünk mindenkinek mielőbb időpontot találni.
  6. Az alábiakban megismerkedhettek a velünk dolgozó ügyvédekkel, jogászokkal, de ingyenes tanácsadást csak az alapítványon keresztül tudtok igénybe venni.

Az ingyenes tanácsadást mi koordináljuk, ezért kérjük, hogy igény esetén itt jelentkezzetek:

jelentkezes

Ügyvéd, adótanácsadó, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok. A Miskolci Egyetemen végeztem jogászként, cum laude minősítéssel 2006-ban. Főként adójoggal, büntetőjoggal, családjoggal, ingatlanjoggal, közigazgatási joggal, személyiségi joggal és társasági joggal foglalkozom, valamint peres képviseletet látok el.

Bövebb bemutatkozás

Szakterületeim: családi jog, polgári jog, szellemi alkotások joga, ingatlanjog.

Praxisomban rengeteg olyan üggyel találkozom, ami nem igényel személyes találkozót az ügyvéd és az ügyfél között. Magyarország első online praktizáló "webügyvédje" vagyok.

Bővebb bemutatkozás

Családjogra specializálódtam, ügyvédi tevékenységem széleskörű. Vállalok jogi képviseletet többek között válóperekben, szülői kapcsolattartási és gyámhatósági ügyekben vagy apasági perekben. Meggyőződésem, hogy ezen eljárásokban a gyermekre szükséges koncentrálni, minden esetben a házasság felbontásának békés rendezését helyezem előtérbe.

Bővebb bemutatkozás