Egyedülálló Szülők Klubja Cegléd

“ Tudod mit gyűjts? A jó embereket.. magad mellé.. magad köré. Akik bíznak benned és akikben te is bízol. Akik jók veled.. akik őszinték. Akiknek fontos vagy.. és akik bármi történik is az életedben, kitartanak melletted.. mert szeretnek.. mert hisznek benned. . ”

Lelkes, egymást segítő közösség vagyunk. 
Várunk szeretettel minden Cegléd és környékén élőgyermekét egyedül nevelő családot.

Klubvezető: Farkas Erika
Tel: +36 70777 06 12
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/groups/706753416572812

A járványügyi korlátozások bevezetésével megnőtt azoknak a családoknak a száma, akiknek még a tartós élelmiszercsomag is segítséget jelent. Ezt felismerve indítottuk adománygyűjtő akciónkat, amihez számos magánszemély csatlakozott.  Ennek eredményeként a Mikulás csomagokon kívül meleg étellel, tartós élelmiszercsomaggal lephettük meg az ünnepek előtt klubtagjainkat.
Folyamatosan keressük az együttműködési, kapcsolódási lehetőséget a helyi intézményekkel, cégekkel, vállalkozásokkal, hogy lehetőségünk legyen minél több család számára segítséget nyújtani.
Fontosnak tartjuk, hogy minél szélesebb körben megismertessük tevékenységünket, ami segít abban, hogy több lehetőséghez és támogatáshoz juttassuk egyszülős családjainkat.
Tele vagyunk tervekkel és ötletekkel a jövőre vonatkozóan. Vidám klubfoglalkozásokról, közös kirándulásokról, nyári táborokról álmodozunk. Amit meg is fogunk valósítani. Veletek!