Egyszülős Klub Szombathely

Egyedülállóként tudom, milyen helyzetekkel kell megbirkózni a szülőknek és gyermekeknek egyaránt. Versenyt futunk az idővel és folyamatosan 120%-ot kell teljesíteni, hogy az egzisztenciát és a békés „családi ” légkört is megteremtsük. Egyedül.

Szinte elképzelhetetlen, mégis oly sokunknak sikerült már. Talán épp ez a lehetetlen helyzet hozza elő belőlünk azt a kreativitást, erőt, amin néha még mi magunk is meglepődünk. Mert egyedül lenni nem gyengeség, de jólesik a segítség.
A megoldás, ha kihozzuk ebből a helyzetből a lehető legjobbat. Tökéletes már nem lesz, de mindent megteszünk, hogy gyermekeink lelkét megóvjuk és mi is megtaláljuk a boldogságot, harmóniát az életünkben.

Székely János megyéspüspök egyik története jut eszembe egy kisfiúról, aki boldogan emlékezett vissza nagymamájára, akinek az ő ölében mindig karácsony volt. Ezt a békét, nyugalmat, biztonságot, „karácsonyt” igyekszem átadni kisfiamnak és segíteni ebben minden szülőt, aki szintén egyedül neveli gyermekét.
A nagy családon kívül néha nehéz megtalálni azt a társaságot, ahol nem mi vagyunk a kakukktojás vagy ahol mondani sem kell, tudják milyen aggodalmakkal küzdünk.
A klub lehetőséget biztosít, a hétköznapi nehézségek, mint például álláskeresés, gyermeknevelés, lelki vagy tanulási problémák megoldásában. Mindezt online és személyes találkozások alkalmával. Aktív programjainkkal pedig a hétvégéket segítjük felejthetetlenné tenni. 

Klubvezető: Némethy Mária
Tel: +36 30 700 5007
E-mail: [email protected]