Access Bars® kezelés

"""Te vagy a változás megteremtésének forrása, amire vágysz."" (Gary Douglas - Az Access Consciousness alapítója) 

Az életünk tele van lehetőségekkel, ugyanakkor sokszor a megoldásokat nem találjuk, mert tele van a fejünk mindenfajta nézőponttal, korlátozó, negatív gondolatokkal. Az Access Bars® kezelések a fejen lévő 32 Bars pont érintésével elősegítik ezeknek a korlátozó nézőpontoknak a feloldódását. Mintha lefuttatnánk egy töredezettségmentesítést a számítógépen. Ha a korlátozó nézőpontokat elengedjük, kitárul a világ. Az elme elcsendesedik, és könnyedén rátalálunk a megoldásokra, lehetőségekre, amiket keresünk. 

A kezelések egy - másfél órásak. Semmi különöset nem kell hoznod, ugyanakkor érdemes kényelmes ruházatban érkezni.

A kezelést követően ""legrosszabb"" esetben úgy érzed magad, mint aki relaxált egy nagyot, legjobb esetben pedig csodás változások indulnak be az életedben."    

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki szeretne egy kis könnyedséget az életébe. Emellett leginkább azoknak a szülőknek, akik mostanság sokat aggodalmaskodnak, szoronganak, esetleg elakadtak egy probléma kapcsán, kilátástalannak éreznek egy helyzetet, alvásproblémával küzdenek, stb. Ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy a szülő átadja a helyét gyermekének. Az Access Bars kezelést gyakran alkalmazzák óvodákban, iskolákban, hogy a gyermekek szorongásait oldják. Tanévkezdés kapcsán különösen aktuális lehet.     

.    

 

Nagy Györgyi

"Nagy Györgyi Access Bars® kezelő és Access Bars® facilitátor. Továbbá közgazdász, alkalmazott, vállalkozó és nem utolsó sorban édesanya. Immáron ötödik éve neveli egyedül kislányát, így ismerte meg az Egyszülős Központot is. Több csodás programon is részt vett és most örömmel kereste fel a Központot, hogy pro bono kezeléseket ajánljon fel az egyedülálló szülőknek. Hiszen első kézből tudja, hogy ez a felállás több kihívással, stresszel, aggodalommal jár, és az új hivatásának köszönhetően szeretne olyan eszközöket adni a szülők kezébe, mellyel mindennapjaikat megkönnyíthetik. Ezért felajánlott a szülők számára 8 Access Bars® kezelést.

További információ: https://glorious-bars.mozellosite.com/"    
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.