Ringató

RINGATÓ | Minden kedden 10:00-től (30 percben)

Regisztráció nélkül várunk minden érdeklődőt!

A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak.

A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint! 

 

A késve érkezés, a felnőttek egymás közti beszélgetése vagy a megszólaló mobiltelefon zavarhatja a foglalkozást, a céljaink megvalósítását. Székeken és szőnyegen is fogunk ülni, kényelmes ruhában gyertek! Kérem, hogy a szőnyegen zokniban, vagy váltócipőben legyetek!

Kérjük, hogy ne hozzatok játékot, ne hagyjatok elöl enni- és innivalót a foglalkozáson!

 

Fogalkozásokat Gáll Viktória Emese tartja.

 

Gáll Viktória Emese
Szekszárdon születtem, 1987-ben. Gyerekkorom óta körülvesz a zene, minden családtagom játszik valamilyen hangszeren, dédapám, Csobán György, furulyajátékáért a Népművészet Mestere kitüntetést kapta.

 Zenei általános iskolába járhattam Szekszárdon, mellette nyolc éves koromtól zeneiskolába jártam zongora tanszakra, 11 évig Dobai Tamásné Zsuzsa nénihez. Gimnáziumi tanulmányaim után jogi diplomát szereztem, mellette az Óbudai Népzenei Iskolában Kobzos Kiss Tamáshoz, Balogh Sándorhoz jártam koboz és furulya tanszakra.

 A Ringató szintén gyerekkorom óta az életem része, Édesanyámtól (Gróh Ilona a Ringató program alapítója) átélhettem a tanítás minden szépségét, örömét. Az egyetemista éveim alatt már aktív résztvevője lehettem az ő foglalkozásainak, kobzoltam, énekeltem.
Az egyetem utolsó éve alatt indítottam az első saját Ringató helyszínemet, azóta egy héten már több délelőttön is Budapest valamelyik kerületében várom sok szeretettel az énekelni és játszani vágyó családokat.

Időpontfoglalás

Belépő: 1200 Ft,-

Helyszín

Hol: Közösségi tér
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.