Segítő beszélgetés

Segítő beszélgetésről Rogers-i hagyományokat követve, a következőket tapasztaltam:  mindenkinek megvan a belső képessége, hogy egy érettebb állapot felé fejlődjön.  Az ember feltárja lassanként életének azon pontjait, ami fájdalmat és elégedetlenség okoz. Olyan területeket is, amit elzárt eddig, mert nagyon ijesztőnek tűnt. Minden ember képes a személyiségét és az élethez való kapcsolatát érettebben szervezni. Ez az ember belső igénye, egy fejlődési hajtó erő, ami lehetővé teszi a növekedést az autonómabbá válást, a fejlődést, az érést. Ez a hajtó erő sokszor nagyon mélyen fekszik, vastagon, sok rétegben betakarva a különböző pszichológia páncéllal létrehozva. Az ember hajlamos létrehozni egy falat, amely a külvilágtól elválaszt, így tagadjuk a puszta létezését is. Az ilyen kapcsolatban változás történik, és személyiség fejlődés játszódik le. Fókuszban az itt és most.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címre küldött levéllel lehet.

Árak:

Egyszülős Kártya nélkül: 10.000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

Kinek ajánljuk?

Olyanoknak ajánljuk, aki nem terápiát, vagy a tanácsadást keresnek, hanem csak szeretnék megosztani az élet kihívásait valakivel. Egy olyan környezetben, ahol biztonságban és nyugodtan tud beszélni saját magáról. Egy olyan alkalmat, ahol saját maga tud lenni, úgy, ahogy van, az összes hibájával, erényeivel, küzdelmeivel együtt. Nem kell semmilyen külső elvárásnak megfelelni, nem kap hasznos/praktikus tanácsokat, vagy pontos lelki diagnózist, amin majd később dolgozni kell, hanem csak létezhet úgy, ahogy van, elfogadva. 

Velük találkozhatsz a személyes beszélgetésen:

ERDŐS BALÁZS

Család-rendszer terapeutaként végeztem, emellett a SOTE mentálhigiénés képzésére járok. Tanulmányokat folytatok a családállítás, és pszicho dráma területén. Tanulmányaim és gyakorlatom mellett, eredeti végzettségem közgazdász, Corvinus Egyetemen végeztem, azóta több, mint 10 éve saját fogászati vállalkozásomat vezetem.

Hobbim a jóga, meditáció.  

Néha szükségünk van valakivel megosztani a bennünk lévő terheket, és szükségünk van egy elvárások mentes, megértő környezetre, ahol meg tudom nyítni magam. Az értékelés felelőssége saját magunkban keresendő, és mindannyiunknak megvan a belső képessége, hogy az éretebb állapot felé fejlődjön. Beszélgetés ideje (45 perc).

NÓGRÁDI ESZTER

Közgazdász végzettségemmel sokáig dolgoztam kommunikációs területen, majd önismereti utam és érdeklődésem vezetett a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés szakember képzéséhez, melyet 2018-ban fejeztem be. 

Egy 7 éves kisfiú és egy 9 hónapos kislány édesanyja vagyok.  Mozaikcsaládban élek, de sokáig voltam "egyszülős" anyuka. Szakdolgozatomban is ezt a témát "boncolgatom".

Természetes odafordulás, nyitottság jellemez. Várom az emberi kapcsolódásokat. Célom, hogy empatikus, "megtartó" közeget teremtve segítsek azoknak, akik szívesen megosztanák aktuális témáit, érzéseit, elakadásait, aggodalmait. Segíteni szeretnék abban, hogy mindenki saját erőforrásait fellelve megkapja saját válaszait és ebből fejlődni tudjon.

Egyéni segítőkapcsolatban, 50 perces beszélgetésekkel kísérem a klienseimet a lelki munkájukban.

"Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgyis."  
(Fodor Ákos)

KINCSES-GESZNER KRISZTINA

HR szakember vagyok és coach, akinek munkájában és magánéletében mindig központi szerepet játszott mások segítése. Több éves gyakorlattal rendelkezem, de fontosnak tartom a fejlődést, ezért jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés képzésére járok. 

Az a tapasztalatom, hogy legtöbbünk életében eljöhet egy  olyan időszak, vagy probléma, amivel nehezen nézünk szembe vagy tanácstalannak érezzük magunkat. A segítő beszélgetés alatt, elfogadó környezetben, ítéletek nélkül lehet foglalkozni kérdéseinkkel, problémáinkkal. A segítő beszélgetés, nem más, mint egy kötelen beszélgetés, ahol mindenki megélheti önmagát, minden érzelmével, kérdésével, reményével, kétségével, szomorúságával, humorával... és még folytathatnám. A segítő beszélgetés egy  bizalmi tér és kapcsolat, mely segít abban, hogy  megtaláljuk a saját utunkat, megoldásainkat és visszanyerjük az irányítást önmagunk felett.

Várom azokat, akik úgy érzik, ez az ítéletmentes, elfogadó közeg az, ami a segítségükre lehet. Fontos tudni, hogy ebben a kapcsolatban nem a tanácsadód leszek, hanem a kísérőd, aki melletted halad, mert, hogy merre megyünk és milyen gyorsan (vagy lassan), azt Te diktálod. 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.

Vélemények

Még senki nem értékelte ezt az eseményt. Ha ott voltál és megosztanád a véleményed kérjük írj nekünk!