Ultrarövid Terápia®

"Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.
https://ultrarovidterapia.hu/bovebben-az-ultrarovid-terapiarol/ " (Dr.Buda László)

A találkozásunk során törekedni fogok arra, hogy támogató szándékommal, jelenlétemmel, figyelmemmel segítsek a szülőknek abban, hogy biztonságban érezzék magukat. Az „ITT és MOST”-ban ki tudják tárni a szívüket, hogy egy őszinte, mély és hatékony belső utazáson menjenek keresztül. Segítségül hívva a képzeletüket, létrejöhetnek olyan "találkozások", beszélgetések, melynek következményeként a folyamatok általában el kezdenek rendeződni, változni, gyógyulni.

Kiknek ajánljuk?    

Mindenkinek ajánlom, akinek felkeltettem az érdeklődését, akinek szándékában áll eljönni, aki meg szeretné oldani a problémáit.
Akinek a megérzése, azt súgja, hogy „menni akarok”. Vagy pont annak, akinek azért kezd hevesebben dobogni a szíve mert ellenállást érez valamiért.
Sok szeretettel várok mindenkit.

Időtartam: 1,5-2 óra

Időpontok: minden hétfő  és péntek,10 óra, 16 óra  (kivéve a képzési napjaim: 09.24, 10.22, 11.19, 12.10)

Helyszín: Egyszülős Központ (1085 Budapest Üllői út 30.)

Ár: Egyszülős Kártya nélkül: 10.000 Ft
      Egyszülős Kártyával: ingyenes

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni az időpontfoglalásnál a szabad helyek függvényében lehet.

 

Varga Katalin

Varga Katalin vagyok, 4 gyermekét egyedül nevelő anyuka.
Eredeti foglalkozásomat tekintve, grafológus, gyógymasszőr és jógaoktató vagyok. 7 éve dolgozom a Pető Intézetben.
2016-ban fiamnak biciklibalesete volt. Nagyon megijedtem, hogy elveszítem. Ő pár hónap múlva teljesen meggyógyult viszont nálam, pár héten belül méhnyakrákot diagnosztizáltak. Teljesen egyedül éreztem magam a problémámmal. Ez az életesemény volt az, ami később megváltoztatta az élethez való hozzáállásomat. Megtanította, hogy szeressem magam, bízzak magamban, el tudjam engedni a múlt eseményét, meg tudjak bocsátani annak akinek én akarok, és tudjak hálás lenni azért ami a jelenben van.
2017-ben már negatív diagnózis volt a kezemben. Meggyógyultam.
Megtanultam, hogy a lehetőség mindig az „ITT ÉS MOST”-ban van.
Ezután még jobban akartam érteni a bennünk zajló folyamatokat, hogy másoknak is segíthessek.
Legfontosabb motivációmmá vált a folyamatos tanulás és további önismeretfejlesztés hogy egyre jobb és hatékonyabb segítő lehessek.
Jelenleg Dr. Buda László Ultrarövid Terápia® konzulens képzésére járok, gyakorló konzulensi státuszban vagyok, decemberben fogok végezni tanulmányaimmal.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol:
Cím:

Vélemények

„Biztonságban éreztem magam nem gondoltam hogy ilyen mély lesz, szkeptikusan álltam hozzá ehhez az egészhez” (Andrea)

„ A végén úgy éreztem magam, mintha egy úthenger át ment volna rajtam, de aztán később mégis könnyűnek éreztem a testem” (Mariann)

„Jó volt veled a konzultáció, gördülékeny kellemes beszélgetésnek indult, aztán az összefoglalásaid miatt egy új összefüggést fedeztem fel a régi és jelenkori önmagam között. Ez nagy felismerés volt számomra, azóta sok minden változott körülöttem” (Kriszta)