Programok

Egyszülős Mikulás - Babakoncert Szalóki Ágival
Élőzene-hallgatás, közös éneklés, mondókázás, ölbeli játékok a szülők és a babák bevonásával Szalóki Ágival a budai Egyszülős Központban.
Páratlan Moziest - Szia, Életem!
Igazi mozihangulattal várunk minden hónapban páratlan moziestünkön, egyszülős élethelyzetről szóló filmekkel. Ezúttal a Szia, Életem! című filmet nézzük meg közösen. Lesz popcorn, üdítő és persze óriási mozivászon. 
Süss, főzz és nyerj! – Nyereményjáték az Egyszülős Központtal
Szeretsz gyúrni, habarni, gőzölni, párolni, pirítani, rántani, sütni, sűríteni, tálalni és még nem múltál el 15 éves? Akkor téged keresünk!
Boldogabb ünnepek özvegy szülőként
SIMON ÁGNES GYÁSZTANÁCSADÓ segít felkészülni és túlélni az ünnepeket a gyászban. Özvegy szülők gyász- és életvezetési tanácsadójaként és magam is özvegy Anyukaként tudom, milyen stresszesek, nyomasztóak és szomorúak lehetnek az ünnepek. Ezért meghívlak egy különleges ingyenes es (...tovább)
Relax Kids - Buda
A Relax Kids relaxáció egy brit módszeren alapul, mely hét lépésen keresztül, a mozgás, a játék, izmok ellazítása, érzékelésünk megfigyelése, légzőgyakorlatok, pozitív önmegerősítés és a képzelet erejével segít megnyugtatni testünket és lelkünket. 
ELMARAD! Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe
FIGYELEM! EZ A PROGRAM AZ IDŐJÁRÁSRA VALÓ TEKINTETTEL ELMARAD.  Folytatódik a múlt évben elindult szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Nem tudod mit ajándékozz Karácsonyra?
Egy közös családi projekt részeként készítsétek el karácsonyi ajándékotokat a budai Egyszülős Központban. Az egész napos program alatt profi fotósunk lefotóz Titeket, majd a fotózást követően a szülőknek lehetőségük lesz egy képkeret varázsolni a fotók köré, az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógusa (...tovább)
Páratlan moziestek az Egyszülős Központban
Igazi mozihangulattal várunk minden hónapban páratlan moziestünkön, egyszülős élethelyzetről szóló filmekkel. Lesz popcorn, üdítő és persze óriási mozivászon. Ez a pár óra csak rólad szól és a kikapcsolódásról. Annak érdekében, hogy felhőtlenül élvezhesd a filmet, a program idejére gyerekfelügyeletet is bizt (...tovább)
Mozdulj ki
Folytatódik a múlt évben elindult szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Találkozzunk Veszprémben!
Egy őszi városnéző programra invitálunk, ahová az egész országból várjuk az egyszülős családokat.   
Múlt és jövő találkozása az Északiban – Egyszülős Fesztivál a Közlekedési Múzeummal
Az Egyszülős Központ és a Közlekedési Múzeum közös, egész napos fesztivállal vár mindenkit szeptember 17-én!
Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek
Fantasztikus programot ajánlunk a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából 5-6-7. osztályos gyerekek számára.  
Magammal, értünk - ötösfogat a szülői kiégés ellen®
Szeretnénk visszatalálni a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz, a saját szülői kompetenciánk megtapasztalásához, és ahhoz a belső békéhez, amikor tudhatjuk, hogy gyermekeink számára bensőséges biztonságot tudunk nyújtani. Ezen az úton segíti a szülőket a Magammal, értünk - ötösfogat a szülői kiégés ellen® trén (...tovább)
Szedjük együtt
Itt az eperszezon. Mozdulj ki velünk és gyere epret szedni!
Kiképzés
A KIKÉPZÉS egy hiánypótló, készség és kompetencia fejlesztő program. Célunk segíteni a fiatalokat abban, hogy kritikus helyzetekben, veszélyes vagy vészhelyzetben döntési és irányítási képességük fenntartása mellett, azt számukra vagy más számára a legkedvezőbb módon kezeljék, megoldják.