Programok

Rejtett üzeneteink
A nonverbális kommunikációs program során a résztvevők olyan kézzelfogható, valódi, saját élményen alapuló tudást kapnak, amelyet akár azonnal tudnak alkalmazni a mindennapokban, legyen az magán- vagy a munkahelyi környezetben.
Ringató a budai közponban
Már a budai központban is várunk a nagyon kedvelt és népszerű Ringató programmal.
Egyedül a kezdetektől
Az Egyszülős Központ és az Otthon Segítünk Alapítvány 8 alkalmas támogató csoportot indít gyereküket kezdetektől egyedül nevelő szülők számára. A találkozások során azokat az élethelyzeteket, feladatokat, lehetőségeket járjuk körbe, amelyek ebből a speciális helyzetből adódnak.  
Egyszülős Erősítő
10 alkalomból álló heti rendszerességű interaktív programsorozat indul, mely az egyszülős családoknak olyan újdonságokkal, információkkal segít, ami támogatja őket a mindennapi problémákkal való megbirkózásban. 
Élményfestés
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Ringató
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden az Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Mozdulj ki
Korlátozások enyhítésével mi is visszatérünk a szabadtéri programok megtartásához. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.