Születésnap

Születésnapozzatok a Kincses Sziget Játszóházban!

Gyermeked születésnapja egy különleges nap, amit biztosan szeretnél felejthetetlenné tenni. Tűzzétek ki az időpontot, és vedd fel velünk a kapcsolatot! Szeretettel várjuk, hogy nálunk ünnepeljétek ezt a jeles napot.
A születésnapi parti megrendeléséhez, illetve kérdés és egyedi kérés esetén keresd Horváth Krisztiánt a [email protected] e-mail címen.

A szülinapi zsúr két órás, mely magába foglalja a játszóház korlátlan és kizárólagos használatát, illetve igény szerint tartalmaz 30-60 perces animációt is, mely idő alatt a gyerekek szervezett játékokban vesznek részt. Az animációs program a szülők vagy a szülinapos igényei szerint alakítható előzetes egyeztetést követően.

A szülinap fél órás kötetlen játékidővel kezdődik a játszóházban. Ezt követően 30-60 perces (igény szerinti) szervezett játék következik, melyet idő függvényében újabb szabad játék, vagy tortázás és ajándékozás követ.

 

Áraink:

Kis szülinap; 16.000 Ft, mellyel maximum 8 főig vehetők igénybe a születésnapi szolgáltatásaink.

Nagy szülinap; 26.000 Ft, mellyel maximum 15 főig vehetők igénybe a születésnapi szolgáltatásaink.

A létszám a résztvevő gyermekekre vonatkozik. Ebbe a kísérő szülők nem tartoznak bele.

 

Fontos tudnivalók:

  • Az Egyszülős Központ területén az alkoholfogyasztás nem megengedett. Alkoholos befolyásoltság érzékelése esetén kollégánk távozásra szólíthatja fel az érintettet.
  • Az időpontot és a létszámot, kérjük, előre egyeztesd.
  • A születésnapi rendezvényeket maximum 15 fős csoportok részére szervezzük.
  • A születésnap lefoglalásakor előleg befizetését kérjük, mely a végső ár 10%-a.
  • A feltüntetett árak 2 órás időintervallumra vonatkoznak.
  • Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
  • Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszaadni, de az időpont két alkalommal módosítható.
  • Az egyeztetett időpont végén a zsúrtermeket kérjük elhagyni!
  • A presszó jelenleg nem üzemel. A rendezvények céljára csak az élelmiszeripar által előállított és gyárilag csomagolt felbontatlan terméket, illetve a működési engedéllyel és HACCP rendszerrel rendelkező cukrászatból származó süteményeket hozhatsz intézményünkbe. Ezen élelmiszerekről számla bemutatását kérjük, melyet lefénymásolunk.