Programok

Élményfestés
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Egyedül nevelek
"Egyedül nevelek" támogató csoportot indít az Otthon Segítünk Alapítvány és az Egyszülős Központ. Várunk szeretettel, ha bármilyen oknál fogva úgy alakult az életed, hogy egyedül kell megküzdened a mindennapok feladataival és néha úgy érzed elfogyott az erőd.
Gyászfeldolgozó csoport özvegy szülők számára
A társukat elvesztők számára induló gyászfeldolgozó csoport erősít, támogat a gyászban. a gyászmunkában és a gyász feldolgozásában.. Itt megértik azt, amire a környezetük, ismerőseik értetlenül, vagy tehetetlenül reagálnak. A bizalomteli közösségben a megértés légkörében özvegy sorstársak k& (...tovább)
Amikor nem csak a válás fáj
Önsegítő csoport bántalmazó kapcsolatban élőknek Milyen minták húzódnak meg a válások mögött? Mi az a dinamika, ami a bíróságra vitt egy majdnem tökéletesnek induló kapcsolatot? Mi köze a gyerekkorban megismert vagy elszenvedett fájdalmaknak a párkapcsolati dinamikákhoz? Mindenkinek más válasza van, más cipőben jár, má (...tovább)
Ringató
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden az Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Mozdulj ki
Korlátozások enyhítésével mi is visszatérünk a szabadtéri programok megtartásához. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
MEDITÁCIÓ A MINDENNAPOKBAN MONÁVAL
Hogyan szabadulj meg a mindennapi kihívások általi stressztől, feszültségektől, félelmektől, és válj felszabadulttá, örömtelivé, nyugodttá és kiegyensúlyozottá a meditáció által? Tedd a mindennapod részévé a meditációt!  Gyere és tapasztald meg!  
Apacsoport - egyedülálló apák önsegítő csoportja
Nagyon kevés szó esik az egyedülálló apákról, pedig van úgy, hogy egy édesapa marad egyedül a gyermekeivel. Nekik indítunk egy 4 alkalomból álló csoportfoglalkozást, ami mentális támaszt, közösséget, „nem vagyok egyedül” érzést adhat, így bátrabban tudnak segítséget kérni. Egymást erősít (...tovább)
Kockamóka workshopok szombatonként
Skool szervezésében, a LEGO támogatásával egy izgalmas kalandra hívunk titeket! A szombati, ingyenes online foglalkozáson már két téma közül tudtok választani: megmentitek a Földet egy bátor űrhajós csapat tagjaként vagy elkészítitek saját edzéstervvel ellátott fitness alkalmazásotokat.