Páratlan Szülő Díj 2023

Idén is keressük 2023 Páratlan Szülőjét! 2023-ban negyedik alkalommal hirdet pályázatot az Egyszülős Központ olyan egyedülálló szülők részére, akik személyes történetükkel, életükkel mutatnak példát a hétköznapokban.

Minden kategória Páratlan Szülőjét fejenként 100-100 ezer forint pénzjutalommal díjazzuk és egy meglepetéscsomag is vár rájuk.

2023 Páratlan Szülő Díjának nagykövete Várkonyi Attila (DJ Dominique), a Retró Rádió műsorvezetője. Régi ismerősként köszöntjük, hiszen fontos számára a társadalmi felelősség vállalás, sok éve jótékonykodik és támogatója az Egyszülős Központnak is.

Szavazz és segíts nekünk eldönteni, hogy kik legyenek 2023 Páratlan Szülői! 

A SZAVAZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE: MÁJUS 7. (VASÁRNAP), 24 ÓRÁIG

FONTOS: Szavazás után érvényesíteni kell a szavazatodat. Ezt úgy teheted meg, hogy az emailjeid között rákattintasz a megerősítő mailben kapott linkre. Ha nem találnád a beérkező levelek között, akkor érdemes megnézned a SPAM mappában.

FRISSÍTÉS: A szavazás vásárnap éjfélkor lezárult. Jelenleg összesítjük a szavazatokat és néhány napon belül minden résztvevő értesítünk az eredményről. 

 

 

A szavazáshoz kérjük mindegyik kategóriából válassz egy jelöltet! Köszönjük!

Az Év Páratlan Anyukája

Ebben a kategóriában 5 döntős közül választhatsz - Tegyél egy pipát a jelölted nevéhez, a "Rá szavazok" rubrikába! Kérlek vedd figyelembe, hogy minden kategóriában egy szavazatot lehet leadni.


Az Év Páratlan Apukája

Ebben a kategóriában 4 döntős közül választhatsz - Tegyél egy pipát a jelölted nevéhez, a "Rá szavazok" rubrikába! Kérlek vedd figyelembe, hogy minden kategóriában egy szavazatot lehet leadni.

Jelöltünk kérésére nevét, fotóját és történetét eltávolítottuk
Jelöltünk kérésére nevét, fotóját és történetét eltávolítottuk
Elolvasom a bemutatkozását

Az Év Páratlan Nagyszülője

Ebben a kategóriában 3 döntős közül választhatsz - Tegyél egy pipát a jelölted nevéhez, a "Rá szavazok" rubrikába! Kérlek vedd figyelembe, hogy minden kategóriában egy szavazatot lehet leadni.


Az Év Különlegesen Nevelő Páratlan Szülője

Ebben a kategóriában 3 döntős közül választhatsz - Tegyél egy pipát a jelölted nevéhez, a "Rá szavazok" rubrikába! Kérlek vedd figyelembe, hogy minden kategóriában egy szavazatot lehet leadni.