Velünk startolt a nyár

Izgalmas és sokszínű programokkal várta a családokat az Egyszülős Központ a nyári szünet első napján a Városligetben. Az egyszülős családi napon minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást kínáltunk.
Velünk startolt a nyár

Kézműves foglalkozásokkal, szabadidős programokkal, rengeteg sporttal és egy igazi Retro Discoval indította a nyarat az Egyszülős Központ a Ligetben. A kilátogató családok több helyszínen kapcsolódhattak ki és gyűjthették a pontokat, amelyeket ajándékra válthattak be. 

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia profi edzői a futball iránt érdeklődő kisebbeket interaktív programokkal, totóval és színezőkkel, a nagyobbakat célba rúgó kapukkal és játékos erőnléti gyakorlatokkal várták. 

A Kancellária Sportegyesület közreműködésével a kicsik mobil palánkra, a nagyobbak nagy palánkra dobhattak kosarat. Emellett ügyességi pályákat teljesíthettek, valamint kerékpáros és evezős ergométereket is kipróbálhattak. A Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia segítségével a gyerekek belekóstolhattak a sportág alapjaiba.

A napot a Közlekedési Múzeum kézműves foglalkozásai, a Handful Art Rajziskola élményalapú rajzfoglalkozásai színesítették, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a tudatos internethasználatra hívta fel a figyelmet, emellett a gyerekek egyedi kitűzőt is készíthettek. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet Programja keretében a biztonságos internethasználatról tudhattak meg játékos formában hasznos információkat.

A Magyar Szolgálati Kutyákért Alapítvány egy izgalmas rendőrségi kutyás bemutatóval várta a családokat. A Fanni Fintess csapata pedig egy fantasztikus bemutatóval varázsolta ekl a közönséget. A vakáció egy Retro Discoval vette kezdetét DJ Dominique vezetésével. Ráadásul, aki teljesítette a különböző állomásokat, tombolasorsoláson is részt vehetett, a szerencsések pedig értékes ajándékokat nyerhettek.

Az esemény társszervezője a Liget Budapest, együttműködő partnere pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság volt.

Ti mondtátok