Podcast

címmel elindítjuk podcast sorozatunkat.

Rendszeresen újabb és újabb beszélgetéseket hozunk Nektek, mely az egyszülőség témakörét járja körbe. Egészen az egyszülővé válás kezdetétől foglalkozni fogunk a mindennapokat érintő hasznos praktikákkal, jogi kérdésekkel és a lélek dolgaival is. A beszélgetésekkel Titeket szeretnénk támogatni, hogy könnyebbá váljanak a hétköznapjaitok.
Amennyiben úgy gondoljátok, hogy van olyan téma, amiről szívesen hallanátok, írjátok meg nekünk az [email protected] címre.

 

1. rész - Újratervezés egyszülőként
A pszichológus válaszol

Nehéz-e egyedülálló szülőnek lenni? Hogyan éljük túl az új élethelyzetet? Milyen apróságokkal birkózhatunk meg könnyebben a hétköznapokkal? Honnan meríthetünk erőt a talpra állashoz? Mik azok a dolgok, amik egyszülősként könnyebbek? Lehet-e boldog, kiegyensúlyozott gyerekünk ebben az élethelyzetben? Podcast sorozatunk első részében az egyszülős létről beszélget Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője és Győri Ildikó pszichológus.

A podcastot >>>itt lehet<<< meghallgatni.

 

2. rész - Ha harc, hát legyen harc.... vagy inkább mégsem?
A pszichológus válaszol

Hogyan kezelhető a válás utáni érzelmi vihar? Hogyan dolgozható fel a veszteség? Meg kell-e torolni a kialakult helyzetet? Béke vagy harc? Milyen példát mutatok a gyerekemnek? Mi szolgálja az ő érdekeit? Együtt lehet-e működni azzal, akire haragszunk? Podcast sorozatunk második részében Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője és Győri Ildikó pszichológus beszélget arról, hogyan alakulhat két szülő kapcsolata a válást követően.

A podcastot >>>itt lehet<<< meghallgatni.

 

 

Egyszülős Központ - Egy hely – Egy esély – Sok találkozás