Páratlan Szülő Díj 2024

Pályázati felhívás

Már ötödik alkalommal ítéljük oda a Páratlan Szülő Díjat. Az Egyszülős Központ által alapított elismerés célja, hogy felhívja a figyelmet arra az elkötelezett és fáradhatatlan munkára, amit az egyedülálló szülők végeznek nap mint nap.

Idén is pályázatot hirdetünk és keressük 2024 Páratlan Szülőit. Ezúttal is azokat az egyedülálló szülőket díjazzuk, akik saját személyes történetükön, életükön keresztül másoknak is példát mutatnak, erőt és bátorítást adnak.

 A pályázat menete:

JELÖLÉS: a Páratlan Szülő Díjra az alábbi felületen bárki jelölhet olyan szülőt vagy nagyszülőt, aki egyedül neveli a gyerekét vagy unokáját. Fontos, hogy a korábbi évek díjazottjait nem lehet jelölni és a szülők sem jelölhetik saját magukat.

Hiszünk benne, hogy minden egyszülős család története egyedi és különleges. Annak érdekében, hogy mi is minél jobban megismerhessük a jelöltet és bepillantást kaphassunk az életébe, a pályázatnak tartalmaznia kell egy minimum 2000-2500 karakter terjedelmű bemutatást és személyes történetet a jelöltről.

Az elismerést ezúttal is több kategóriában ítéljük oda. A jubileumi, 5. Páratlan Szülő Díj minden kategóriájának nyertesét 150 000 forint pénzdíjjal jutalmazzuk. A jelöltek közül az Egyszülős Központ zsűrije tesz javaslatot a díjazottakra.

A jelöléseket 2024. április 14-ig várjuk.

A Páratlan Szülő Díj ünnepélyes átadóját 2024. május 28-án tartjuk.

A Páratlan Szülő Díj támogatója a Szerencsejáték Zrt., az Erste Bank Hungary Zrt., a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Gödöllői Királyi Kastély.