Segítség álláskeresésben

INCORPORA PROGRAM 

Egyedüli családfenntartóként a munkahely különös jelentőséggel bír. Ha nincs, nagyon hamar nehéz helyzetbe kerülhet a család. Ha van, de a gyerekek ellátása szinte megoldhatatlan mellette, az túl sok stresszel jár. Sokan szeretnétek részmunkaidős vagy a home office állást találni, mert éppen ez lenne az optimális, vagy egyszerűen figyelitek a lehetőségeket, azért fordultok hozzánk.

Nem tudjuk megígérni, hogy sikerül minden szempontból tökéletes munkahelyet találni, de azt igen, hogy segítünk felkészülni az álláskeresésre, és támogatunk a jellemzően több hónapig tartó időszakban.

Azzal segítünk, amire leginkább szükséged van:

  • pályaorientációs tanácsadással,
  • segítségnyújtással önéletrajz és motivációs levél írásában,
  • tanácsokkal abban, hogy hogyan keress állást,
  • állásinterjúra való felkészítéssel,
  • konkrét állásajánlatokkal,
  • a munkahelyi beilleszkedés támogatásával,
  • féléves utókövetéssel a hosszú távú munkahely magtartása érdekében.

Egyéni és csoportos tanácsadásokat szervezünk, és bármikor válaszolunk a kérdéseidre.

A Facebookon működtetünk egy zárt csoportot (Munka neked), ahol naponta osztunk meg aktuális és ellenőrzött állásajánlatokat, hasznos információkat, programajánlókat, vagy éppen olvasnivalókat, amelyek mind az álláskereséshez kapcsolódnak. Ha szeretnél te is a csoport tagja lenni, bármikor csatlakozhatsz.

Nagyon sok az álláskeresőnk, ezért a munkaerő-piaci tanácsadás is intenzíven zajlik - egyik kollégánk kizárólag ezzel foglalkozik, alkalmanként önkéntes segítők közreműködését igénybe véve.

Jelentkezz a programba, ha segítségre van szükséged a munkavállalás terén! Írj e-mailt Molnár Emesének a [email protected] e-mail címre, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, egyéni tanácsadást nyújt vagy megtalálja a megfelelő segítőt, hogy sikeres legyen a továbblépésed.

A munka támogatói hátterét 2019 augusztus óta a La Caixa és az ERSTE Alapítvány biztosítja egy nemzetközi program, az Incorpora keretében. A hálózati civil szervezetek mind olyan emberek számára igyekeznek megadni a munkához jutás esélyét, akik elakadnak, nehézséggel indulnak, egyedül nem, vagy csak nehezen boldogulnának. Az Incorpora Magyarországról bővebben itt olvashatsz.