Adventi készülődés az Egyszülős Központtal

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK! A 25 CSALÁDOT E-MAILBEN ÉRTESÍTJÜK

Advent három vasárnapján egy-egy kreatív karácsonyi ötlettel kedveskedünk nektek. Ahhoz, hogy otthonodban te is könnyen el tudd készíteni ezeket, videókat készítettünk az alkotás folyamatáról, amiket advent három vasárnapján teszünk közzé a Facebook oldalunkon.

Ezeket az ünnepi dekorokat készítheted el velünk:

 • Asztali dísz
 • Cserépangyalka
 • Karácsonyfadísz nemezből
 • És most jön a mi plusz ajándékunk: 25 családot megajándékozunk az egyszülős kreatív csomaggal, ami a három adventi alkotós program alapanyagát tartalmazza!

  Ha te is szívesen alkotnál közösen gyermekeddel és szeretnél adventi kreatív csomagot, kattints és jelentkezz ezen a kérdőíven:

  >>>JELENTKEZÉS<<<

  Határidő: 2021. november 26. 17 óra!

  Figyelem! Arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha a csomagot személyesen át tudod venni a budapesti Egyszülős Központban!

  Az átvétel további részleteiről a 25 családot e-mailben fogjuk értesíteni!

  Az alkotásokról készült videókat itt találod:

  1. Asztali dísz

   

  ...
  Egyszülős Alapítvány

  Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

  Időpontfoglalás

  Belépő: 0 Ft,-

  Helyszín

  Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
  Cím:
  - 1085. Budapest, Üllői út 30.
  - 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.