Alakformáló edzés

Alakformáló edzés |  szerdánként 17:30

 

Hámori Blanka

Tréner: Hámori Blanka 

2008 óta aerobik és személyi edző vagyok, 2012-től (a kisfiam születése után) az edzések mellett belekóstoltam a marketingbe, blogolásba, vállalkozást indítottam, 2018-tól egy fitness terem vezetéseben dolgoztam. 2019-ben life coach végzettséget is szereztem, így úgy döntöttem visszatérek az eredeti "sorsfeladatomhoz": elősegíteni a külső-belső megújulásokat, újjászületéseket!

 

Hiteles, tapasztalati szakembernek vallom magam: szabadultam meg nagy súly feleslegtől, váltam el magam is és epítettem ki új életet, családot, karriert... így abban bízom, hogy vidám, dinamikus, zenés óráimmal mindenkinek ADHATOK valami pozitívat, aki hozzánk betéved. :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program:

A zenés órák celja, hogy egy vidám, dinamikus bemelegítés után  minden izomcsoportot megdolgoztassunk (különös tekintettel a "női zónákra": has-comb-popsi területekre), kellemesen elfáradjunk, levezessük a stresszt és egy alapos nyújtás után jobb közerzettel távozzunk. Fontos, hogy a társaság és közös élmény lelki feltöltődést, új ismeretségeket is adhat, kikapcsol a napi zakatolásból, így az idegrendszerünk is "kisimul"!  

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretne kicsit kizökkenni a napi stresszből, jó társaságra vágyik és még az alakján is formálna! 

 

A program hossza: szerdánként 17:30 - 18:30 (60 percben)

Árak:

Egyszülős Kártya nélkül: 2000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

 

A torna ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd a Németh Dorka játszóházvezetőnek.

 

Az edzéseken mindenki saját felelősségére vehet részt.

Ajánljuk, hogy vegyen részt rendszeres szűrővizsgálatokon, és kérje ki a háziorvosa véleményét, mielőtt intenzív sportolásba kezd.

 

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.