Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek

Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek

Fantasztikus programot ajánlunk a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából 5-6-7. osztályos gyerekek számára.

Ha

 • szereted az állatokat és szeretnél még többet megtudni róluk igazi profiktól
 • mindig is szerettél volna benézni a „színfalak mögé” a budapesti Állatkertben
 • élvezed a kézműveskedést és szeretnél új technikákat is megtanulni
 • szívesen töltenél el havonta egy szombat délelőttöt az Állatkertben,

akkor te vagy a mi emberünk!

Hogy kerülhetsz be a programba?

 • Írj egy fogalmazást „A klímaváltozás nyomában” címmel. Írhatsz arról, hogy mik a klímaváltozás felismerhető jelei, milyen hatása van a növény- és állatvilágra vagy a gazdaságra, illetve, hogy milyen lehetőségek vannak ezek kivédésére, enyhítésére. A fogalmazásban feldolgozhatod a teljes témát, de foglalkozhatsz részletesen egy kiemelt területtel is. A fogalmazásod ne legyen hosszabb 5000 karakternél a források megjelölésével együtt, de legyen legalább egy oldal normál sorközzel.
 • Készíts el egy szabadon választott kézműves alkotást az általad választott technikával a fenti témában, majd ennek fotóját küldd el a fogalmazással együtt.
 • A fogalmazásokat és a kézműves alkotások fotóit a [email protected] címre várjuk, 2022. szeptember 30-ig.

  A beküldött pályázatokat az Egyszülős Központ és a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársaiból álló zsűri bírálja el, ők választják ki azt a 15 gyereket, akik részt vehetnek a programban. 

  A kiválasztott pályázóknak 10.000 forint regisztrációs díjat kell fizetniük, amit visszafizetünk a 8. alkalom után, ha nem volt egynél több hiányzásuk.

  Két hiányzás esetén sajnos nem tudunk többször fogadni a programban és ilyenkor a regisztrációs díjat sem tudjuk visszafizetni. Ezért kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha valóban végig tudod és végig is szeretnéd vinni a nyolc alkalmat.

  A szakkörök 2022. október 29-én kezdődnek és 2023. májusáig tartanak, minden hónap egy szombat délelőttjén 9.30 – 12 óra között.

  Várjuk a jelentkezésedet – ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

  Időpontfoglalás

  Belépő: 0 Ft,-

  Helyszín

  Hol: Fővárosi Állat- és Növénykert
  Cím: Budapest 1146 Állatkerti krt. 6-12.