Boldogabb ünnepek özvegy szülőként

SIMON ÁGNES GYÁSZTANÁCSADÓ segít felkészülni és túlélni az ünnepeket a gyászban.

“Özvegy szülők gyász- és életvezetési tanácsadójaként és magam is özvegy Anyukaként tudom, milyen stresszesek, nyomasztóak és szomorúak lehetnek az ünnepek.”

Elég nehéz a hétköznapokban is özvegy szülőnek lenni, úgy tűnik, hogy az ünnepi időszak felnagyítja a veszteségünket. Sokat aggódunk amiatt, hogy mások mit gondolnak arról, hogyan kezeljük a gyászunkat, PRÓBÁLJUK MEGŐRIZNI A BÉKÉT a családdal és a barátokkal, szaladunk az örökké tartó teendők listái után, küzdünk a bánatunkkal, rettegünk a közelgő ünnepi időszaktól.

Éppen ezért sok szeretettel meghívlak egy különleges INGYENES ESEMÉNYRE, amelyet azért hoztam létre, hogy megkönnyítsem az ünnepeket, hogy kevésbé nyomasztó és stresszes legyen, lehetőséged legyen átérezni a szép részét. 

A program alatt eszközöket, technikákat adok a kezedbe, hogy kezelni tudd az érzelmeidet, félelmeidet, gondolataidat a közelgő ünnepi időszak kapcsán. 

Felkészülünk együtt, megmutatom mi akadályozza meg, hogy a félelmeidet legyőzd, hogyan teheted könnyebbé ezeket a napokat a magad és a gyermekeid számára is. 

2 órát fogunk együtt tölteni kis csoportban, ahol átbeszéljük mitől félsz, elmondhatod, ami benned van. 

Könnyebbnek és sokkal magabiztosabbnak fogod érezni magad, ha tudod, hogy megvannak az eszközeid ahhoz, hogy megbirkózz az egyedüli szülőség és a veszteséged kapcsán felmerülő kihívásokkal az ünnepi időszakban.

FIGYELEM!

A program minimum 8 fő részvételével indul el. 

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe. 

Akár kicsik, akár felnőttek már a gyerekeid, akár nemrég, akár évekkel ezelőtt hunyt el a társad, akár csak apró dolgoktól tartasz vagy annyira tele van rettegéssel, hogy legszívesebben elmenekülnél a világ elől januárig, ez az esemény segíteni fog neked is.

Simon Ágnes

10 éves tapasztalattal a gyászfeldolgozásban és életvezetési tanácsadóként főként özvegy szülőkre specializálódva, magam is özvegyként és Anyaként segítenek neked a továbblépésben, hogy megtaláld mi az, ami miatt elakadtál a gyászmunkában, mi fog vissza, merre van a kiút a gyászból, amely segíti a jövődet.Özvegy szülőknek segítek, akik egyedül maradtak gyerekekkel, hogy ne kelljen a veszteséget egyedül feldolgozniuk, legyen hova, kihez fordulniuk, legyen, aki segít nektek a túlélő módból átmenni egy olyan állapotba, ahol megint szeretni tudjátok az életet. 
Segítek, hogy ismét erős és magabiztos legyél, le tudd győzni a félelmeidet, megtaláld a céljaidat és megérts, hogyan, tudsz működni ebben az ú világban. 
Férjem halála után eldöntöttem hogy egy olyan életet és környezetet teremtek a gyerekeimnek, ahol fejlődni tudnak, ahol én is nemcsak életben maradok, hanem boldog leszek, nem lesz vége a boldogságomnak, nem szeretném elfogadni, hogy a szomorúság, keserűség lesz majd az új alapállapotom, hanem egy olyat szerettem volna, ahol tudok őszintén nevetni, szeretni, igazán a jelenben élni. Ismerem az érzést, a helyzetet, mert én is végigmentem ezen a gyászfolyamaton. De most már boldog vagyok, ismét szeretem az életemet.  Megtanultam, hogyan lehet kimászni a túlélési módból, és hogyan találhatok újra örömöt az életben. Most azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítsek más özvegyeknek is a feldolgozásban, a gyásztanácsadód legyek, gyászkísérődként melletted legyek . A gyászban az első személy, akivel beszélni szeretnél sajnos már nincs veled.
A második személy akivel érdemes beszélned az, aki ismeri a gyászt és megérti, látja hol tartasz benne és ott veszi fel veled a kapcsolatot.

Hidd el, van kiút, vannak lehetőségek a szomorúságon kívül, tervezzük újra, tegyük össze életed második kötetét együtt.
Weboldalam: https://www.gyaszozvegyszulokent.hu/

Coachingot/életvezetési tanácsadást Tony Robbins tanfolyamán tanultam, aki a modern life coaching megteremtője 
Gyászfeldolgozást David Kesslertől tanultam.   

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.