Bursaverzum - kreatív, rajzolós workshop

Bursaverzum - kreatív, rajzolós workshop

A Bursaverzum egy olyan rajzos foglalkozás, ahol a résztvevők először megterveznek egy világot, amit utána megtöltenek élettel, majd végül egy "főhős" karaktert rajzolnak. A workshop a legkülönfélébb módszerekkel szabadítja fel a kreativitást: például dobókockákkal, talált és hozott tárgyakkal és a feloldást elősegítő rajzi gyakorlatokkal. Zárásképp pedig a jelen lévő alkotók karakterei lépnek majd interakcióba egymással a papíron és azon kívül is.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a 8 és 14 év közötti gyerekeknek, akik szeretnének módszereket találni a belső világaik kifejezésére és ezt szívesen meg is osztanák másokkal. 

IDŐPONTOK: 

Május 24. péntek , 16:30

Május 31. péntek , 16:30

HELYSZÍN: Egyszülős Központ, Pest

A foglalkozás időtartama: 45 perc

Az esemény Egyszülős kártyával ingyenes, jelentkezni a KÉRDŐÍV kitöltésével lehet.

Mayer Roland

Mayer Roland és Valentiny Tamás a Képtelen Képregény pályázat szervezői, képregényalkotók és animátorok. Tomi művészeti értelemben animációkat készített és pályakezdő illusztrátorként tevékenykedik, Roli pedig kezdő élménypedagógus. Nagy álmuk, hogy fiatalon szervezzenek tábort barátaikkal, aminek egyik programeleme lenne a Bursaverzum foglalkozás is, ezt valósítják meg kis léptékben az Egyszülős Központban. 

Valentiny Tomi

Animációkészítőként végeztem az Illyés Művészeti Szakképző Akadémián és képregényeket rajzoltam. Jelenleg az illusztrálás és továbbra is a képregény területén próbálgatom a szárnyaim, így a történetmesélés, az érzelmek kifejezése a mindennapjaim része. Azt gondolom, hogy ha le akarok rajzolni egy személyt, egy házat vagy egy levelibékát, nem az a legfontosabb, hogy merre húzzam az első vonalat. Szeretem, nem szeretem? Megnyugtat vagy félek tőle? Mit gondolok róla? Ezzel a hozzáállással szeretném a gyerekek fantáziáját segíteni, hogy általa könnyebben megértsék önmagukat és a világot.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.