Coaching

A coaching úgy segít, hogy nem mondja meg a válaszokat (nem minősül pszichoterápiának). Kérdéseket tesz fel, amelyek elgondolkodtatnak, ha hajlandó vagy elgondolkodni. A kérdések hatására jönnek a felismerések. Valószínűleg nem azonnal, de az is lehet, hogy már a beszélgetés közben. A felismerések felkavarnak és elindítanak bennünk bizonyos folyamatokat. Egyszer csak megértjük az összefüggéseket, helyükre kerülnek a dolgok. Egy biztos a coaching kimozdít egy helyzetből, egy gondolkodásmódból. A life coachingnál a coach segít az ügyfélnek tisztázni, mit szeretne elérni az életben, ami biztosítja, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen, majd támogatja a változási folyamat során. (pl. változások kezelése, konfliktus kezelés, karrierváltás)

 

A coach olyan, mint egy edző. A sportolót segíti abban, hogy a tehetségére és szorgalmára támaszkodva sikereket érjen el – ehhez edzéstervet készít, méri a teljesítményét, motiválja és átsegíti a mélypontokon. 

Ár: Egyszülős Kártya nélkül: 15.000 Ft

      Egyszülős Kártyával: ingyenes

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérünk írj egy e-mailt a [email protected] címre.

Velük találkozhatsz a személyes konzultáción:

Vajda Zsuzsa

Vajda Zsuzsa vagyok két csodálatos gyermek édesanyja, akiket közel 10 éve egyedül nevelek. Amely során megtapasztaltam  örömöket , kudarcokat, sikereket és hogyan lehetnék elég jó hiszen, nem lehet egy ember egyszerre anyuka és apuka és közben a saját útját is járja  érzést. De nem adtam fel, kerestem a módját, hiszen mi szülök tudjuk, hogy felelőségünk van gyermekeink felé, nekünk több területen kell egyszerre maximálisan helytállnuk. Ebben számomra nagy segítség volt, hogy több mint 20 éve foglalkozom önismerettel, személyiségfejlesztéssel, viselkedés típusokkal és folymatosan képzem magam ezekben a témakörökben.    

Végzett coachként szeretnék melléd állni ebben a szép, de egyben kihívásokkal teli helyzetben, hogy a folyamat alatt jobban megismerd magad, felismerésre jussál, hogyan tudnál változtatni hozzállásodon, tevékenységeiden, ami által értelmezheted és megkönnyítheted saját működésedet a jövőre nézve. Saját tapasztalatom alapján, tudom, mennyire szerettem volna, ha egy szakember segítségét kérhettem volna, amikor elakadtam, nem tudtam merre menyjek tovább, hogyan bízzak magamban jobban, mi az erősségem, hogyan osszam be jobban az időmet, hogyan tudok lelkifurdalás nélkül énidőt tartani és miért fontos ez, hogyan tudnék asszertívabban kommunikálni, hogyan legyek megértőbb szülő. Ha ezek a kérdések, érzések benned is már felmerültek és elhatásozásra jutottál, hogy akarsz valamit tenni, hogy a jövőben más legyen , kérlek keress bizalommal.    

Egy alkalom 60 perc, egy folyamat 4-5 alkalom.    

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

 

 

LÓZSA RITA


Coachként azoknak tudok segíteni, akik vágynak arra, hogy továbblépjenek munkájukban vagy magánéletükben, és készek arra, hogy tegyenek is ezért. Foglalkozom továbbá olyan ügyfelekkel, akiket származásuk, nemük vagy más okok miatt hátrányos megkülönböztetés ér, és szeretnének jobban megbirkózni az ezzel járó stresszel.

Bővebb bemutatkozás

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

LŐRINCZ ANDRÁS

Személyes kompetenciák megismerése coach segítségével (szerdán vagy péntekenként 19-21 óra között)

Lőrincz András vagyok Life Coach, HR szakember.

Közel húsz éve foglalkozom emberekkel, kiválasztással, toborzással. Dolgoztam multinál, vezettem saját céget. Az elmúlt évek során a figyelmem egyre inkább a coaching felé fordult, amiben egy olyan eszkörendszerre találtam rá, ami az egyénre fokuszál és egyedi, személyre szabott megoldásokat kínál. 

"Az elmúlt évek divatos HR irányzata a kompetencia alapú munkaerő gazdálkodás. De tulajdonképpen mit is jelent ez, hogyan ismerhetjük meg saját kompetenciáinkat, hogyan segíthet nekünk a coaching? 
 
Az egyéni kompetenciák hat összetevője a következő:
- ismeretek, az a tudás, amit az egyén potenciálisan alkalmazni tud
- készségek, bizonyos fizikai és mentális feladatok végrehajtásában szerzett gyakorlat,
- szociális értékek, szerepek, amiket az egyén követendőnek tart,
- én-kép, a személy milyennek látja magát,
- személyiség vonások, tartós fizikai, kognitív és pszichoszociális jellemzők,
- motivációk, amik vezérlik az egyént különféle célok elérésére, viselkedések megvalósítására," 
 Kinek ajánljuk?
Álláskeresőknek, munkájukban, előremenetelülkben megrekedteknek.

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Tóth Kinga

A coaching online formában történik.

Művész-pedagógus diplomával rendelkező, 26 éve szervező és emberekkel foglalkozó édesanya vagyok, akinek célja a gyermekek és szüleik életének könnyebbé tétele. Ehhez ad nagyon jó iránymutatást és eszközöket a coaching, melyet gyakorló life és gyermek coachként alkalmazok évek óta. Folyamatos tanulással és tréningekkel képzem magam, hogy minél szélesebb spektrumon tudjam segíteni ügyfeleimet. Szeretem rendszerezni a dolgokat, figyelemmel lenni mások iránt, segíteni az elakadásokban, rávilágítani, hogy mennyi erőforrásunk van, amit nem használunk ki, legyen az ügyfél gyermek vagy felnőtt. Nyitott vagyok az újra, a változásokra, melyet kellő rugalmassággal kezelek és viszek tovább, mint tapasztalat. Alap a bizalom és a titoktartás, ha rám bízza az ügyfél dilemmáit.

Területek, amikkel foglakozunk (a teljesség igénye nélkül) egy-egy coaching ülésen vagy folyamaton.

Life coaching:
- időgazdálkodás
- munka-magánélet egyensúly
- stressz és konfliktuskezelés
- ÉN-idő
- önbizalom fejlesztés
- életmódváltás
- szülői feladatkörök
- COVID időszak okozta nehézségek

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Eichinger Tamás

Life coaching

"A tudásnál többet ér a bölcsesség"

Bár végzett coach vagyok, nem csak a megszerzett tudásra, a tapasztalataimra is támaszkodom. Megéltem a mélységet s a magasságot, tudom, miről beszélsz, ha azt mondod, "nem tudom, hogyan lépjek tovább" - ebben segítek Neked.

A beszélgetéseink során megismerem az élethelyzetet és segítek, hogy tovább tudj lépni a nehézségeken. Legyen ez munka, párkapcsolat, vagy csak simán "elegem van az egészből" érzés. Az éjszaka is hajnal elött a legsötétebb :)

Olyan egyedülálló szülőknek ajánlom, akik nem tudják megosztani gondolataikat, fájdalmukat a környezettükkel, szeretnének és hajlandóak is változtatni, hogy a lehető legjobb formájukat éljék meg a saját lehetőségeik kerete közt.

Minden beszélgetés addig tart, amíg jól érzed magad és előre visz.

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30,