Egyszülős fonó - mesekör

Egyszülős fonó - mesekör

„Mesekút, mesekút, kinccsel teli csodakút…”

Gyere, és merülj el a népmesék világában az Egyszülős Fonó mesekörében. Éljük meg együtt a mesehallgatás örömét a budai Egyszülős Központban. A kifejezetten felnőtteknek induló csoportban kizökkenhetsz a mindennapok sodrásából és elmerülhetsz belső világodban. Ebben az évkörhöz igazítva a népmese lesz segítségedre. Hagyd, hogy hasson rád a mese, érzéseket váltson ki, utakon indítson el vagy mutasson meg.

Mesehallgatás után mindaz, ami szóban nem kifejezhető, az alkotásban fog megjelenni. A négy alkalmon négy különböző technikával fejezheted ki megéléseidet.  Első találkozáskor agyaggal dolgozunk, majd rajzolunk, festünk és utolsó alkalommal montázst készítünk. A közös alkotás semmilyen előzetes tudást nem igényel.

Ezután megosztjuk egymással élményeinket, hiszen minden alkotás és tapasztalat nagyon beszédes. A négy találkozón Szalai Annamária mesélő kísér minket.

Következő alkalom: április 19. (péntek) 17:00 – 19:00

Jelentkezni a KÉRDŐÍV kitöltésével tudsz.

A program szülők számára nyitott, a mesekör alatt gyerekfelügyeletet biztosítunk.

A program aktív Egyszülős Kártyával ingyenes.

A regisztráció nem jogosít fel mind a négy alkalmon való részvételre. Jelentkezni minden hónapban a csatolt kérdőíven lehet. Regisztráció sikerességéről március 18-ig e-mailben értesítünk.

Az Egyszülős Fonó programsorozat a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Csoóri Sándor Alap támogatásával valósul meg.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.