Egyszülős Fonó - táncház

Egyszülős Fonó - táncház

Folytatódik az Egyszülős Fonó táncház sorozatunk áprilisban is a Budai Egyszülős Központban. Gyertek és ismerkedjetek meg a moldvai táncokkal és énekekkel! Most is élő zenével és fantasztikus hangulattal találkozhatsz nálunk.

A moldvai táncok pár lépésből állnak, amelyek könnyen megtanulhatóak. Ezek kör- és sortáncok, amelyek nagyszerű közösségi élményt adnak. Gyerekek és szülők egyaránt csatlakozhatnak, az est folyamán pedig tánctanítással segítünk. A táncokhoz gyönyörű népdalok is tartoznak, amelyekből egy kis ízelítőt adunk nektek minden alkalommal. 

Január és április között 4 alkalommal várunk titeket az Egyszülős Fonó programunkon. 

Következő alkalom: április 5. (péntek) 17:15 – 20:00

Kapunyitás: 17:00

Jelentkezni a KÉRDŐÍV kitöltésével tudsz.

A program során gyerekfelügyeletet nem biztosítunk, a játszóház zárva tart.

A program aktív Egyszülős Kártyával ingyenes.

A regisztráció nem jogosít fel mind a négy alkalmon való részvételre. Jelentkezni minden hónapban a csatolt kérdőíven lehet. Regisztráció sikerességéről e-mailben értesítünk.

Az Egyszülős Fonó programsorozat a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Csoóri Sándor Alap támogatásával valósul meg.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.