Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken

Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken

FRISSÍTÉS2: A kórus most pihen, legközelebb augusztusban, a Zenei táborban találkozunk. Részletekkel hamarosan jövünk.

FRISSÍTÉS: Remek fellépésen vagyunk túl a Magyar Zene Házában. Az Egyszülős kórus "Együttsoul" néven folytatja a próbákat, természetesen továbbra is Várnagy Andrea vezetésével - minden pénteken 17:30 és 19:00 között a pesti Központban. Még van hely, ha szeretnétek csatlakozni. Ezen a linken tudtok regisztrálni.

Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. S mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Jelentkezz a 2023-ban megalakuló Egyszülős kórusba!

A kórusba bárki jelentkezhet gyerekkel vagy gyerek nélkül, aki érez magában tehetséget, de főleg kedvet a közös énekléshez. Nem profi énekeseket várunk. Hiszen a kórus attól lesz varázslatos, hogy szívvel-lélekkel kelted életre a hangokat, hogy örömből dalolsz. Egy próbát mindenképp megér!

A ZeneVarázslat Mozgalom az Egyszülős Központtal karöltve 2023. márciusában nagyszabású gálaműsorra készül, színpadra állítja a Lélekhíd című klasszikus mesejátékot, bemutatva a zene lélekgazdagító erejét, mely átszövi mindennapjainkat. Légy aktív részese a mesejátéknak a kórusban, mely felemelő színfoltja lesz az előadásnak!

Hogy miért légy kórustag?!

Mert az éneklés, főleg ha jó társaságban történik, pozitívan hat testi és lelki egészségünkre, segít bennünket, hogy új ismeretségeket kössünk, új barátokat és új élményeket szerezzünk. A próbák során két dalt gyakorolunk be, amit egy március végi rendezvényen közösen előadunk.

Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Kiket várunk?

  • Nagy szeretettel várunk minden szülőt és gyereket, aki szívesen énekel.
  • Jöhetnek csak szülők, jöhetnek csak gyerekek és jöhetnek együtt is, családostól - nagypapák, nagymamák is.

Próbák: 

Egyszülős Központ Pest

Minden pénteken 17.30 és 19:00 között (március végéig)

Szükség esetén gyermekfelügyeletet biztosítunk, igényedet a [email protected] email címen jelezheted. 

Várnagy Andrea, zongoraművész

2017-ben indította útjára a ZeneVarázslat Mozgalmat, melynek megálmodója és alapítója. A ZeneVarázslat mozgalommal Várnagy Andreának a koncerteken túl és ezeket a célokat meghaladva és fejlesztve kiemelt célja a tehetséggondozás. Egy-egy különleges tehetség útját a jövőben is figyelemmel kíséri és segíti szakmai előrejutását, akár közös koncerteket is szervezve.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.

Kapcsolódó videó