Gondozzuk a jövőt!

Gondozzuk a jövőt!

Ünnepeljük együtt a Föld Napját a pesti Egyszülős Központban! Gyere, és tölts velünk egy izgalmas délelőttöt a környezettudatosság jegyében! Mit tehetünk a fenntarthatóságért mi magunk és hogyan kapcsolódhatunk a természethez akár nagyvárosi környezetben? Erről szól a Gondozzuk a jövőt! elnevezésű családi napunk, amelyre színes programokkal várunk kicsiket és nagyokat.

IDŐPONT: 2024. április 20. (szombat) – 10:00 – 13:00

HELYSZÍN: Egyszülős Központ, Pest (1085 Budapest, Üllői út 30.)

Mivel várunk?

  • Közös palántaültetés - amit haza is vihettek és otthon gondozhattok – a szükséges eszközöket mi biztosítjuk
  • Kézműves foglalkozás újrahasznosított anyagból
  • Mérd össze a tudásod! – kvíz a fenntarthatóságról, a legügyesebbek ajándékot kapnak
  • MOHU REdobó szemléletformáló játék   – ha célba találsz, pörgethetsz a szerencsekeréken
  • Játékos állomások kreatív feladatokkal
  • Tavaszváró ropogtatnivaló

A program együttműködő partnere a MOHU.

JELENTKEZÉS: regisztrálni a KÉRDŐÍV kitöltésével tudsz.

A részvétel érvényes Egyszülős Kártyával ingyenes, de regisztrációhoz és 3000 Ft regisztrációs díj befizetéséhez kötött, amelyet részvétel esetén a programot követő 10 munkanapon belül visszautalunk. Mivel a helyek száma korlátozott, a regisztráció nem jelent automatikus részvételt a programban. Az elfogadott jelentkezéseket válasz e-mailben igazoljuk vissza.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.