Gyereknapi kalandozásra várunk Budán

Gyereknapi kalandozásra várunk Budán

Izgalmas gyereknapi programra hívunk titeket a budai Egyszülős Központba. Töltsétek velünk a délutánt a központban és a közeli parkban, ahol igazi kalandok, könnyed, szórakoztató kikapcsolódás vár rátok.

Egy kis ízelítő a programokból:

• Tudáspróba - pecsétgyűjtő segítségével fedezzétek fel az állomásokat a közeli parkban!

•  Nemezelés

•  Kézműves foglalkozás

•  Origami-sarok

Finom falatokkal és egy kis meglepetéssel is készülünk.

A játszóház az esemény alatt tárt karokkal fogadja a gyerekeket. Rossz idő esetén készüljetek meleg ruhával szabadtéri programunk miatt.

Jelentkezni az ŰRLAP kitöltésével tudtok.

IDŐPONT: 2024. május 24. 16:30-19:00 óra között

HELYSZÍN: Egyszülős Központ Buda (1122 Magyar Jakobinusok tere 1.)

A program aktív Egyszülős Kártyával ingyenes.

A regisztráció nem jelent automatikus részvételt a programon. A regisztráció sikerességéről e--mailben értesítünk május 21-ig. 

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.