ŐSZI GYEREKTÁBOR ALSÓMOCSOLÁDON

ŐSZI GYEREKTÁBOR ALSÓMOCSOLÁDON

A jelentkezést lezártuk! Minden jelentkezőt legkésőbb szeptember 17-ig értesítünk!

A részvételi díj csupán 1500 Ft, amely tartalmazza a szállás és étkezés teljes költségét a tábor idejére. Utazás egyénileg Dombóvárig, onnan közös busszal biztosítjuk a gyerekek szállítását a tábor helyszínére.

Jelentkezés feltétele:

o    érvényes Egyszülős Kártya (amennyiben még nincs, itt tudsz igényelni)

o    7 – 12 év közötti gyermek

o    hiánytalanul kitöltött

Szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget a táborozásra, ezért azok jelentkezését várjuk, akik az idei nyári táborainkon és nyaralásainkon nem tudtak részt venni. Budapestről 10 gyereket tudunk fogadni, a többi helyet azoknak a vidéki egyszülős gyerekeknek szeretnénk biztosítani, akik a távolság miatt ritkábban tudnak a programjainkhoz csatlakozni. A táborban összesen 30 gyerek tud reszt venni.

A 6 napos (5 éjszaka) vidéki tábor szervezői nagyon különleges programokkal készülnek.

2021. október 24-én érkezés délután Dombóvárra, ahonnan a táborba érkezők már közösen, tábori transzferrel jutnak el Alsómocsodára. A Budapestről induló gyerekek számára lehetőség van közösen, pedagógusi kisérettel vonattal utazni. 

6 napon át izgalmas és sokszínű program kínálat várja a gyerekeket Alsómocsoládon. Egy igazi kalandtúrán vehetnek rész, melynek során egy valódi kastély mellett haladnak el és a túra során egy friss vizű forrásból frissülhetnek fel. Egy teljes nap fog a csillagokról szólni, melynek keretében a gyerekek saját maguk fedezhetik fel a naprendszer bolygóit és éjszakai égboltot. A 4 nap alatt felfedezik a környék növény és állatvilágát, valamint egy igazi gyógynövény kertészetet is megismerhetnek. Mindezek mellet ismét visszatérnek a tavalyi nagy kedvencek a Boeing 737 szimulátor, a pingpong/foci/tollas minibajnokságok, a kemencés vacsora, a hajókázás és a tábortűz is. A sok új élmény mellé sok új barátság is társul. Ráadásul, a természet közelsége, a friss és jó levegő valamint a sok mozgás is hozzájárul a gyerekek egészséges fejlődéséhez.

2021. október 29-én reggel a gyerekek haza indulnak. Budapestre érkező gyerekek számára lehetőség van közösen, pedagógusi kisérettel vonattal haza utazni. 

Az „ Őszi tábor Alsómocsoládon” című programunk megvalósulását a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap által meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és felételeinek támogatása” pályázat tette lehetővé. A tábort a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., és a Magyar Falu Program támogatásával rendezzük meg    

Magyar Falu program
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Időpontfoglalás

Belépő: 1500 Ft,-

Helyszín

Hol: Alsómocsolád
Cím: Alsómocsolád 7345