Gyermekfelügyelet január első hetében

Nem tudod hová tedd a gyereked a téli szünet második hetében? Hozd el hozzánk a budai Egyszülős Központba, ahol egy hétig tartó, egész napos gyerekfelügyeletet biztosítunk számukra. A hét folyamán izgalmas programok, kreatív foglalkozások és játékok várják őket. Igyekszünk sok időt tölteni majd a szabadban, a jó levegőn, élményekben gazdag, minőségi foglalkozásokkal telnek majd a napok. A gyerekek részére napi négy étkezést biztosítunk.

Időpont: 2023. január 2-6. (hétfő-péntek)

Helyszín: Egyszülős Központ Buda (1122 Budapest Magyar Jakobinusok tere 1.)

A programra ÁLTALÁNOS ISKOLÁS gyerekeket várunk.

A jelentkezés feltétele az érvényes Egyszülős Kártya (kiváltható itt)

Az egyhetes gyerekfelügyelet díja: 1500 Ft / gyermek / hét

Jelentkezni a kérdőív kitöltésével lehet.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. december 19-e (HÉTFŐ), 10:00

A jelentkezés nem jelent automatikus regisztrációt. Az elfogadott jelentkezéseket válasz e-mailben igazoljuk vissza. Az e-mailben leírtak szerint történik a végleges regisztráció. A jelentkezéseket feldolgozzuk és küldjük a visszaigazoló e-maileket.

Érkezés: minden reggel 7 és 8 óra között. A programok 8 órakor kezdődnek. Legyetek pontosak!

Távozás: a gyerekekért minden nap 15:45 és 17:00 között lehet jönni.

Étkezés: napi négy étkezés. 

A részvétel egészségügyi nyilatkozathoz kötött, ha bárkinél betegség vagy fertőzés tüneteit észleljük, a tartózkodását bármikor felfüggeszthetjük.

A programok pontos menetéről, időpontjáról érkezéskor a táborszervezők adnak tájékoztatást.

Pedagógiai szakszolgálat szakértői bizottsága által SNI vagy BTMN gyereket a szakértői vélemény ismeretében áll módunkban fogadni. A szakértői bizottság által integrálhatónak nevezett gyermekek is részt tudnak venni a hét folyamán, szakértői vélemény azért nagyon fontos, hogy a gyermek számára a legmegfelelőbb pedagógiai módszerek alkalmazása valósulhasson meg. A szakértői véleményt a sikeres visszaigazolást követően a jelentkezéssel együtt kérjük az [email protected] e-mailen megküldeni.

 

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 1500 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.