Gyermeknevelési gondolatok és praktikák a gyakorlatban

Gyermeknevelési gondolatok és praktikák a gyakorlatban

A gyermekneveléshez nyújt hasznos és gyakorlati tanácsokat a budai Egyszülős Központban induló új programunk. A 4 alkalomból álló sorozat egymásra épül, de menet közben is becsatlakozhattok egy-egy állomásra. A programon a gyermeknevelés főbb alapjairól lesz szó - kötetlen beszélgetéssel fűszerezve.

A gyermeknevelés szakirodalma könyvtárakat tölt meg. Új programsorozatunk most arra vállalkozik, hogy ezek közül néhány hasznos, elvihető, szemléletformáló gondolatot átadjon. A programra azokat a szülőket várjuk, akik nyitottak a változásra és szeretnék olyan új módszerekkel bővíteni eszköztárukat, amelyeket beépíthetnek a mindennapokba.  

Annak érdekében, hogy a program igazán testreszabott legyen, a szakemberek kérdőívet küldenek ki a programra jelentkezőknek. A tematika a beérkezett válaszok alapján véglegesedik majd.

Következő időpont: Március 19. kedd, 17:00 – 18:30

Helyszín: Egyszülős Központ, Buda

Ár: A program ingyenes, amennyiben van aktív Egyszülős kártyád. Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni a weboldalon keresztül, az időpontfoglalásnál lehet.

Szükség esetén tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani – kérjük, hogy legkésőbb az esemény előtt 1 nappal, 16 óráig jelezd igényedet a [email protected] e-mail-címen.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

Börcsök Gyöngyvér

Pedagógus, coach, tréner, NLP mester, két gyermek édesanyja

Andorai Zalán

Pedagógus, tréner-tanácsadó, coach, mentálhigiénés szakember, két gyermek édesapja.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.