Kiképzés

Kiképzés

A KIKÉPZÉS egy hiánypótló, készség és kompetencia fejlesztő program. Célunk segíteni a fiatalokat abban, hogy kritikus helyzetekben, veszélyes vagy vészhelyzetben döntési és irányítási képességük fenntartása mellett, azt számukra vagy más számára a legkedvezőbb módon kezeljék, megoldják.

A KIKÉPZÉS megtörtént esetek rekonstruálására, szimulálására, elemzésére épülő, interaktív elméleti és gyakorlati oktatás, ahol hangsúlyt kap az előre gondolkodás, a problémamegoldás, a veszély felismerés fejlesztése, az erőszak dinamikájának megismerése, kezelése, a közlekedésbiztonság, a főbb önvédelmi és túlélési technikák elsajátítása, a katonai elsősegélynyújtás (harctéri medicina) alapjai.

A programnak a pesti Egyszülős Központ és a budai Egyszülős Központ egyaránt helyet ad egy-egy alkalommal. A KIKÉPZÉS programon 2 általános iskola diákjai vesznek részt.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.