Költészet napja a budai Egyszülős Központban

Költészet napja a budai Egyszülős Központban

„Tavasz van! Gyönyörű!”

Költészet napja a budai Egyszülős Központban!

Izgalmas programokkal várunk a költészet napján a budai Egyszülős központban. Töltsük együtt a délutánt április 11-én 17:00-tól a költészet jegyében.

Amivel várunk titeket:

Közösségi verses kincskeresés – keressük meg a központban elbújt verssorokat közösen, hogy a végén összeálljon egy szép költemény.

Kvíz kicsiknek-nagyoknak - könnyű, játékos kérdésekben mérhetik össze tudásukat a csapatok, a nyertesek értékes ajándékkal távozhatnak. 

Tavaszváró verssarok – hajtogassunk kishajót, pillangót, tulipánt, kismadarat ismert költők versei alapján.

A költő te magad légy! Közösségi versírás – írjuk meg közösen az Egyszülős Központ versét.

„Megy a kocsi, fut a kocsi” – a legkisebbekről sem feledkezünk meg, kisvonatok és kisautók várják őket.

Nemes Nagy Ágnes „Tavaszi Felhők” és Csoóri Sándor „Lekvárcirkusz bohócai” versei által ihletett finomságokkal is váruk Titeket.

Helyszín: Budai Egyszülős Központ

Időpont: április 11. (csütörtök) 17:00

Jelentkezni a KÉRDŐÍV kitöltésével tudsz.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.