MEDITÁCIÓ A MINDENNAPOKBAN MONÁVAL

(online program)

A meditáció a nyáron szünetel, következő alakalom: 2021. ősszén

 

Program:

„A valódi meditáció nem egy gyakorlati technika, hanem egy tudat állapot. Meditációban lenni, azt jelenti, az élettel összhangban vagyok. Az élet örök körforgása, változása. Ha képes vagy változni és az élet változásaival összhangban működni a stressz eltűnik az életedből. Ez maga a harmónia. Mindez benned létezik, ezt hívod szeretetnek. Mivel minden a szeretetben fogan és nyilvánul meg, ezért önmagában a szeretet feltétel nélküli, hiszen a méhében az élet formálódik, megfogan, születik, fejlődik, tágul, növekszik, majd újra visszatér a formanélküli végtelen szeretet terébe hozzád. A valódi meditáció ennek állapota. Ez maga a tiszta tudat természete. Mona vezetett meditáció erre az állapotra irányítanak, és tanítanak téged, hogy megtapasztalhasd a valódi nyugalmat, békét önmagadban. Mona a meditációiban nagy hangsúlyt fektet a belső figyelemre, ami segít a jelenben az itt és mostban lenned.  Az irányított és vezetett meditációin keresztül segít ráébreszteni valódi teljességedre, belső erődre, elveszettnek hitt képességeidre, értékeidre.

Kinek ajánljuk?

A vezetett meditációkon mindenki részt vehet kortól nemtől függetlenül. Ha soha nem meditáltál, vagy már régóta az életed része a mindennapi meditáció akkor is nyugodtan részt vehetsz a programon.

A program hossza:

2 hetente szerda esténként, 19 órától kb. 1-1,5 órában

foto: pixabay

Strobl Mónika MONA

Strobl Mónika MONA spirituális tanító, a Kristály Mandalák megálmodója létrehozója, több évtizedes tapasztalata az emberi kapcsolatok, és különböző lelki, mentális fizikai problémák területén, segíti az embereket a tudatos életmód útján haladni, és az egyént visszavezetni önmaga természetes, harmonikus állapotába.

Mona a saját életútján és azon megpróbáltatásain keresztül haladva tárta fel és találta meg a megoldáshoz vezető kulcsokat, amit évtizedek óta oszt meg embertársaival, és segíti őket tudatosabb, szeretetteljesebb, harmonikusabb életet élni. Három gyönyörű gyermek édesanyja, akiket egyedül nevelt fel, az mellett, hogy rengeteg szülőnek, pároknak, családoknak, fiataloknak adott útmutatást és jutottak el a tanításai az emberekhez.  A kétezres évek elején végezte tanulmányait Természetgyógyászati ismeretekből, majd különböző energia gyógyászati területeken szerzett szakképesítéseket,

2008-ban jelent meg az első könyve ÉG VELED EMBERisÉG címmel, amit a weboldalon (www.monakristalymandala.hu)  E-BOOK formájában is már elérhető. 2014-ben alkotta meg az első vízhangoló Kristály Mandalákat, amik a víz kristályszerkezetét átalakítva szeretetfrekvenciával informálva segíti a szervezet öngyógyítói folyamatát és a testi-lelki -mentális egyensúlyt támogatni. 2016-ban a Kristály Mandalák Magyar Jogvédett Iparművészeti zsűrizett termékek lettek. A Kristály Mandalák az emberekre tett jótékony hatásai bejárták a világot, és ma már több ezer háztartásban fellelhetőek a Vízhangoló Kristály Mandalák, vagy térharmonizáló, személyre hangolt Kristály Mandalák.

Nemzetközi hatha jógaoktatóként végzett a Nitay Academyn, és Karma yoga konzulensként az Indiai Karma Guru Academyn. 2020. március 20-án az országos karantén idején kezdte el az Élő Országos Meditációkat vezetni az Aranyút facebook csoportban, amit a mai napig több ezer ember követ és több száz embernek segített az életét megváltoztatni. Mona kiemeli a meditáció fontosságát, amit minden embernek érdemes a mindennapi életében gyakorolnia, végeznie.
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.