Mindenkinek jár a kikapcsolódás 2023-ban is

Mindenkinek jár a kikapcsolódás 2023-ban is

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is folytatódik a nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládosok nyaralása július elsejétől szeptemberig, a Mészáros-csoport legnagyobb karitatív szervezete, a Pro Filii Alapítvány jóvoltából. 

A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels zalakarosi és gyulai szállodájának felújított szárnyában üdülhetnek ötnapos turnusokban. A Hunguest Hotel Freya és a Hunguest Hotel Erkel is patinás fürdővárosokban helyezkednek el, közvetlen kapcsolattal a fürdővel.

Noha a koronavírus-járvány lecsengett, a következményeiként jelentkező negatív gazdasági hatások, mint a magas infláció és az energiaválság különösen nagy terhet rónak az egyszülős és nagycsaládokra, amelyek nehezen tudják kigazdálkodni a nyaralás költségeit. Számukra teszi idén is lehetővé a kikapcsolódást a Mészáros-csoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány.

Az üdülés jelképes ára 1000 forint személyenként. (18 év felett 550 Ft/éj idegenforgalmi adó, ami a helyszínen fizetendő).

Az utazás mindkét helyszínre egyénileg történik.

Fontos, hogy ezt a lehetőséget a helyek korlátozott száma miatt most azoknak tudjuk biztosítani, akik:

 • anyagi helyzetük miatt, más módon nem tudják biztosítani gyermekeiknek a felhőtlen nyaralást,
 • csak azok jelentkezését várjuk, akik a múlt években nem jutottak el velünk nyaralni,
 • azt szeretnénk, hogy idén is minél több családnak lehetőséget tudjunk biztosítani az üdülésre. Ezért a nyaraláson a szülő és gyermeke(i) vehetnek részt, nagyszülő és egyéb hozzátartozó nem tud a családdal utazni. Ha valakinek több kisgyermeke van, és nem tud egyedül elutazni, a jelentkezésénél a regisztrációs íven tudja ezt leírni. Ebben az esetben a férőhelyek függvényében, egyedi elbírálás alapján történhet a regisztráció.
 • A jelentkezés Egyszülős Kártyához kötött.

Ezért arra kérünk, hogy az alábbi JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével segíts nekünk eldönteni, kik azok az egyszülős családok és gyermekek, akiknek ez az egyetlen lehetőségük akár már évek óta a nyaralásra.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • A jelentkezések beérkezését követően mindenkit 1-2 napon belül e-mailben értesítünk. Az ott leírtak szerint történik a végleges regisztráció. Kérjük, figyeljetek az e-mailben leírt határidők pontos betartására. 
 • A jelentkezés gomb megnyomása és a jelentkezési lap kitöltése nem jelent automatikus részvételt az üdülésen. A jelentkezők közül a jelentkezési lap alapján választjuk ki az üdülésen résztvevőket.
 • ​​Időpontonként és helyszínenként eltérő számú szobák állnak rendelkezésünkre. 

Zalakaros, Hunguest Hotel Freya

A Hunguest Hotel Freya Zalakaros központjában a fürdő szomszédságában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

Megújult gyermekjátszónkban a számtalan játék mellett animátoraink biztosítják a gyerkőcök felhőtlen időtöltését.

A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a Zalakarosi Fürdővel, így gyorsan, kényelmesen elérhető a gyógyászat és a belső medencék. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék tartoznak, a sportoláshoz nyáron normál vizű úszómedence áll rendelkezésre. A fürdővendégek különböző gyógykezeléseket vehetnek igénybe.

A csomag tartalma:

 • szállás
 • svédasztalos reggelivel és vacsorával,
 • az éjszakák számával megegyező számú fürdőbelépő a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Zalakarosi Fürdőbe, Élményfürdőbe, a fedett és szabadtéri Vizipók-Csodapók Gyermekbirodalomba és strandra (a fürdő nyitvatartási idejének a függvényében)
 • elkülönített pihenőrész a szálloda vendégeinek a strandon
 • a belépő napi többszöri belépésre jogosít, a fürdő egy zárt átjárón keresztül kényelmesen megközelíthető
 • fürdőköpeny használat felnőttek részére,
 • ingyenes WiFi a szobákban
Gyula, Hunguest Hotel Erkel

Gyula, a műemlékekben gazdag, történelmi fürdőváros Magyarország délkeleti részén fekszik. A Hunguest Hotel Erkel a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó tó és a Vár szomszédságában, a négycsillagos minősítésű Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal várja Vendégeit. A város a román határ mellett fekszik; Budapestről kb. 3 óra távolságra található autóval az M5-es autópályán a Kecskeméten és a 44-es főúton keresztül.

A csomag tartalma:

 • szállás
 • félpanzió (büféreggeli és büfévacsora)
 • az éjszakák számával megegyező számú, korlátlan belépésre jogosító gyógy- és strandbelépő a Várfürdőbe(annak mindenkori érvényes nyitvatartása mellett a mindenkori működő medencéinek az igénybe vétele)

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.