Mini Chatbot fejlesztő tábor

Mini Chatbot fejlesztő tábor

Érdekel hogyan lehet jól működő, hatékony és barátságos chatbotot elkészíteni és, hogy miért érdekes ez a találmány? Szeretnéd kipróbálni a design thinking módszerét a gyakorlatban? Gyere el mini táborunkba, ahol mindezekre választ adunk neked, mindeközben pedig megismered a programozás alapjai és fantasztikus világát!

A mini táborba olyan 12 és 16 éves lányokat, akiket felvillanyoz a lehetőség, hogy megismerkedjenek a tervezői gondolkozás alapjaival miközben elkészítik a saját chatbot alkalmazásukat.

Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az AppInventor is ezekhez hasonló.

Használt eszköz: AppInventor (appinventor.mit.edu)

Időpont: 2021.10. 07-08., csütörtök-péntek – 15.00-18.00 óra

Mire lesz szükséged?

  • Stabil internet kapcsolatra
  • Asztali számítógépre vagy laptopra
  • Mikrofonra / headsetre (vagy jó a számítógépbe beépített mikrofon is)
  • Webkamerára (vagy jó a számítógépbe beépített webkamera is)
  • Androidos okostelefonra vagy tabletre
  • Gmail-es fiók

Megkérjük a szülőket, gondviselőket, hogy a foglalkozás első 30 percében legyenek jelen a gyerekekkel, és a teljes foglalkozás alatt maradjanak elérhetőek, hogy az esetleges technikai problémákat gördülékenyen tudjuk orvosolni.

Hogyan működik egy online foglalkozás?

Egy online felületen keresztül tudsz majd csatlakozni az oktatóhoz és a foglalkozás többi résztvevőjéhez, és live kapcsolaton keresztül tudod követni a tematikát. Kérdéseidet direktben is felteheted, vagy akár elküldheted kommentben, amire oktatónk “real-time” fog válaszolni.

A csatlakozás módja

A foglalkozás a Google Meet felületén zajlik majd. A csatlakozáshoz szükséges linket és egy részletes csatlakozási segédletet emailben küldünk a foglalkozás előtt, így kérünk, hogy figyeld az email fiókodat (és ellenőrizd a spam mappát is, olykor sajnos oda érkeznek a leveleink).

Jelentkezés menete

Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

Fontos, hogy a regisztráció során ezeknél a kérdéseknél:

"KITŐL hallottál először erről a programról?" az Egyszülős Központot adjátok meg válaszként.

“HONNAN értesültél erről a programról?” az Egyszülős Központot adjátok meg válaszként.

Mini Chatbot fejlesztő tábor jelentkezés

További őszi programlehetőségről itt tudsz részletesebb információt kapni.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.