Művészetterápia a budai Egyszülős Központban

Művészetterápia a budai Egyszülős Központban

Művészetterápiás rekreációs csoport indul, amelynek során a hétköznapi rohanásból megpihenve, különböző művészi technikákkal (például akvarell, pasztell, kollázs) dolgozva biztonságos, elfogadó légkörben haladunk az önismeret útján. Eközben azt is felfedezzük, hogy mi történik lelkünkben, miközben a tavaszból lassan nyár lesz.

A művészetterápiás módszer segít elmélyíteni az önismeretet, felfedezni az önkifejezés, a művészi alkotás folyamatát és megtapasztalni egy önismereti csoport megtartó erejét. A csoport létszáma: 6–7 fő, a részvételhez művészeti előképzettség vagy rajztudás nem szükséges. Az alkotáshoz minden felszerelést biztosítunk. A csoport nyitott, egy-egy alkalomra is lehet csatlakozni, de az a folyamat megélése és a csoport kialakulása szempontjából az az ideális, ha minél több alkalmon részt tudsz venni – ezért jelentkezésnél előnyt élveznek azok, akik minél több alkalomra el tudnak jönni.

Csoportvezető: Veress Orsolya

Időpontok:

május 2. csütörtök, 17.00–19.00

május 16. csütörtök, 17.00–19.00

május 30. csütörtök, 17.00–19.00

június 13. csütörtök, 17.00–19.00

Helyszín: Egyszülős Központ, Buda

Ár: A program ingyenes, amennyiben van aktív Egyszülős kártyád. Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni a weboldalon keresztül, az időpontfoglalásnál lehet.

Szükség esetén tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani – kérlek, hogy legkésőbb az esemény előtt 1 nappal, 16 óráig jelezd igényedet a [email protected] e-mail-címen.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.