Nem csak a húszéveseké a világ

Nem csak a húszéveseké a világ

„Nem csak a húszéveseké a világ” | 2019. október 18. (péntek) 16:00 - 18:00

Zenés-táncos délután az idősebb korosztálynak, nagyszülőknek.

Szeretettel várjuk az idősebb generáció tagjait október 18-án Központunkba egy kis vendégséggel egybekötve. Kiváló alkalom arra, hogy megismerjék alapítványunk tevékenységét és tájékozódjanak azokról a lehetőségekről, ahol segíteni tudnak rászoruló egyszülős családoknak.

Program:

Rácz Vivien, Balázs Dávid, Szűcs Enikő

Nem csak a 20 éveseké a világ...

...így mondja a híres sláger, amivel a Budapesti Operettszínház fiatal növendékei is egyetértenek. Épp ezért csalogatják ki az Operettszínház falai közül a leghíresebb slágereket, bő fél órás műsorukban - sok egyéb mellett- a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Csókos asszony leghíresebb dalai szólalnak meg, látványos koreográfiákkal, gyönyörű jelmezekben.

Előadók: Rácz Vivien, Balázs Dávid, Szűcs Enikő

Időtartam: 30 perc – 40 perc

szenior örömtánc

Szenior Örömtánc

A Pesti Broadway Stúdió diákjai után közös táncolásra invitáljuk az idősebb korosztályt.

A SZENIOR ÖRÖMTÁNC kimondottan az idősebb korosztály számára kitalált, forradalmian új, közösségi mozgásforma. A nyugat-európai országokban már 45 éve működik, de hazánkba csak nemrég jutott el.

Nincs szükség sem táncpartnerre, sem előzetes tánctudásra. Az oktató megmutatja, majd gyakoroltatja a csoporttal a rövid koreográfiát, amit meg kell jegyezni. Először speciális, ún. ritmikus beszéddel segíti a tanulást, majd amikor már jól megy, zenére táncolja el a csoport – többször is – a táncot.

A SZENIOR ÖRÖMTÁNC az idős szervezethez igazított, kíméletes sporttevékenység és „agytorna”, ami a legújabb kutatások szerint eredményesen késlelteti a demencia és az Alzheimer-kór kialakulását.

Időtartam: 30-40 perc

Várunk mindenkit szeretettel!

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.