Nyári gyerekfelügyelet az Egyszülős Központban

Tovább folytatódnak a nyári kalandok az Egyszülős Központban

Augusztus 9-13. között, hétfőtől péntekig várjuk a gyerekeket.

Az egész napos gyerekfelügyelet alatt izgalmas, egész napos programokat és játékokat biztosítunk a gyerekeknek. Rengeteg időt töltünk majd a szabadban a jó levegőn, élményekben gazdag, minőségi foglalkozásokkal telnek majd a napok. A gyerekek részére napi négy étkezést biztosítunk.

Azokat az általános iskolás gyerekeket várjuk:

- akik felvételt nyertek már első osztályba, de még nem végezték el a 8. osztályt,

- akik még nem voltak nálunk a nyár folyamán, mivel minél több gyereknek próbáluk lehetőséget adni a nyári időtöltéshez.

 

A jelentkezés feltétele az érvényes Egyszülős Kártya (kiváltható itt)

Az egyhetes napközis gyerekfelügyelet díja: 1.500 Ft / gyermek / hét

Jelentkezni a kérdőív kitöltésével lehet.

>>>JELENTKEZÉS<<<

Az elfogadott jelentkezéseket válasz e-mailben igazoljuk vissza. Az e-mailben leírtak szerint történik a végleges regisztráció.

Fontos tudnivalók:

Helyszín: Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Érkezés: minden reggel 7 és 8 óra között. A programok 8 órakor kezdődnek. Legyetek pontosak!

Távozás: a gyerekekért minden nap 15:45 és 17 között lehet jönni.

Étkezés: napi négy étkezés (Amennyiben gyermeked valamilyen allergiában/intoleranciában szenved, kérjük jelezd a kérdőíven)

A hét folyamán több alkalommal is – időjárás függvényében – külső helyszínre megyünk, így a gyerekeknek szükségük lesz BKV bérletre, vagy gyűjtő jegyre.

A részvétel egészségügyi nyilatkozathoz kötött, ha bárkinél betegség vagy fertőzés tüneteit észleljük, a tartózkodását bármikor felfüggeszthetjük.

A programok pontos menetéről, időpontjáról érkezéskor a recepciós munkatársak adnak tájékoztatást.

Pedagógiai szakszolgálat szakértői bizottsága által SNI vagy BTMN gyereket a szakértői vélemény ismeretében áll módunkban fogadni. A szakértői bizottság által integrálhatónak nevezett gyermekek is részt tudnak venni a hét folyamán, szakértői vélemény azért nagyon fontos, hogy a gyermek számára a legmegfelelőbb pedagógiai módszerek alkalmazása valósulhasson meg. A szakértői véleményt a jelentkezéssel együtt kérjük [email protected] e-mailen megküldeni

 

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.