ReMuri (Zöld Műhely) szerdánként, Pesten

ReMuri (Zöld Műhely) szerdánként, Pesten

A műhely egyik célja, hogy közelebb hozza a gyerekekhez a természet megóvásának fontosságát. A szelektív hulladékokból (hékás, mindenből nem gyárthatnak pet palack pulóvert) és a természet kincseiből használati tárgyakat, játékokat és dekorációt készítünk. Továbbá az is fontos, hogy az elkészült alkotások valóban hasznosíthatóak legyenek a mindennapokban, ne pedig a kommunális szemétben végezzék pár nap múlva. Ami azonban a legfontosabb, hogy arra az egy órára a manókák kiengedjék a kreativitásukat és a fáradt gőzt.

Kinek ajánljuk? Óvodás és kisiskolás korúaknak (5-10 év)

Kezdő időpont: 2023. október 4. (szerda) 16:00

A foglalkozás időtartama 60 perc.

Minimum létszám 3 fő, maximum 15 fő.

Árak

2000 Ft/fő, Egyszülős Kártyával 1000 Ft/fő.

Előzetes jelentkezés szükséges: [email protected] vagy Facebookon.

Nagy Barbara

Óvoda pedagógusként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán fenntarthatóság specializáción. Ezután 3 évet dolgoztam egy integráló óvodában. Az intézményben az óvodapedagógusi feladataim mellett, a "zöld ügyekért" is felelős voltam, így volt lehetőségem beleásni magam a komposztálás, a növénygondozás, az állatvédelem és  az újrahasznosítás témaköreibe. A csoportomon napi szinten tesztelhettem az ötlet és információ táramat, aminek egy jelentős része, a lelkesedésüknek köszönhetően, beépült a mindennapjainkba.
Szívügyem a mesélés és a bábozás, mivel megtapasztalhattam, hogy ez milyen nagy segítséget nyújt a gyermekek érzelem feldolgozásában.
Hitelesített gyermekjóga oktatóként is tevékenykedem.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 35.