Relax Kids hétfőnként, Budán

RELAX KIDS MÓDSZER

A Relax Kids relaxáció egy brit módszeren alapul, mely hét lépésen keresztül, a mozgás, a játék, izmok ellazítása, érzékelésünk megfigyelése, légzőgyakorlatok, pozitív önmegerősítés és a képzelet erejével segít megnyugtatni testünket és lelkünket. 

KINEK AJÁNLJUK?

Minden olyan 2-10 éves korú gyermeknek és családjának, akik támogatni szeretnék gyermekük mentális és érzelmi egészségét és jóllétét. A relaxáció segít a szorongás- és stresszoldásban, alvási nehézségek könnyítésében, kapaszkodót ad az érzelemszabályozás területén, erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot, hogy a gyermemek szabadon és önbizalommal telve élhessék meg hétköznapjaikat.

IDŐPONTOK A BUDAI EGYSZÜLŐS KÖZPONTBAN

2023. január 9-én, 16-án, 23-án és 30-án (HÉTFŐ) 

16:30 - 4-7 éves korosztálynak

17:15 - 7-10 éves korosztálynak

FOGLALKOZÁSOK ÁRA:

3000 Ft/ 1 alkalom

10 000 Ft/ 4 alkalom

10% egyszülős kedvezmény jár mindkettőre

TUDNIVALÓK

EMAILBEN tudtok JELENTKEZNI - [email protected]

A foglalkozásra kényelmes ruhában és egy saját plüssállattal érkezzetek.

A program hossza 30-40 perc.

További információ a Relax Kids Budapest Facebook oldalán érhető el.

Szarvas Zita

Zita vagyok, ahogy minden anya, igyekszem a tőlem telhető legjobb pédát mutatni a gyerekeimnek, emellett szeretném, hogy szabadon felfedezzék saját természetüket, felismerjék érzéseiket és megtalálják saját válaszaikat és módszereiket az érzelmek viharában, amik segítséget és iránymutatást nyújtanak bonyolult és kihívásokkal teli világunk útvesztőjében. Ezért kezdtem el először otthon, majd később foglalkozásokon is alkalmazni a relax kids relaxációs módszert, hogy minél több családhoz eljusson ez a szemlélet.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.