Ringató Budán

Ringató Budán

JELENTKEZÉS[email protected]

A foglalkozások az óvoda előtti korosztály családjaihoz szólnak. Örömmel látlak Téged már az egészen apró babáddal is, attól a ponttól, amikor szívesen jössz már közösségbe. A foglalkozáson játszunk és ismerkedünk egymással és a zenei hangokkal, a zene örömével. Énekelünk, ölbéli játékokat játszunk, hangszerek hangjára csodálkozunk rá és sokat mókázunk! Várlak Téged is szeretettel!

A foglalkozást a kisgyermekes családoknak ajánlom, kisgyermekeknek születéstől hároméves korig felnőtt kísérettel, aki lehet az édesanya, édesapa vagy bárki, ki örömmel játszik, mókázik és énekel a gyermekkel.

Időpont: Szerdánként 10:00-10:30-ig

Jelentkezés: [email protected]

Alkalmi jegyár:

  • Egyszülős kártya nélkül 1800 FT
  • Egyszülős kártyával 900 Ft

Bérlet:

  • Egyszülős kártya nélkül: 8000 Ft/5 alkalom
  • Egyszülős kártyával: 4000 Ft/5 alkalom

FIGYELEM

  • A késve érkezés, a felnőttek egymás közti beszélgetése vagy a megszólaló mobiltelefon zavarhatja a foglalkozást, a céljaink megvalósítását.
  • Székeken és szőnyegen is fogunk ülni, kényelmes ruhában gyertek!
  • Kérem, hogy a szőnyegen zokniban, vagy váltócipőben legyetek!
  • Kérjük, hogy ne hozzatok játékot, ne hagyjatok elöl enni- és innivalót a foglalkozáson!

Lukoczky Csilla

Általános iskolás koromban furulyázni és zongorázni tanultam és folyamatosan énekeltem kórusban. Jelenleg a Panslavia énekegyüttes tagja vagyok, szláv népzenét játszunk. Barátaimmal alakítottunk egy kelta zenét játszó együttest is. 2023. tavaszán a Hagyományok Háza magyar népi ének tanfolyamára jártam. 

A Ringató foglalkozásvezetői tanfolyamot 2022. nyarán végeztem el, azóta folyamatosan tartok foglalkozásokat Zuglóban. Igyekszem hangszeres tudásomat bővíteni, így a Ringató foglalkozásokon a furulya mellett már a citera, gitár és ukulele is szerepel.

Szeretettel várom a kedves családokat, szülőket, nagyszülőket a kisgyermekkel együtt, hogy oldott, vidám légkörben ismerkedjünk a magyar népzene gazdag világával.

Lukoczky Csilla foglalkozásairól itt található bővebb információ.

Időpontfoglalás

Belépő: 1800 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1