Ringató szerdán, Budán

A foglalkozások az óvoda előtti korosztály családjaihoz szólnak. Örömmel látlak Téged már az egészen apró babáddal is, attól a ponttól, amikor szívesen jössz már közösségbe. A foglalkozáson játszunk és ismerkedünk egymással és a zenei hangokkal, a zene örömével. Énekelünk, ölbéli játékokat játszunk, hangszerek hangjára csodálkozunk rá és sokat mókázunk! Várlak Téged is szeretettel!

A foglalkozást a kisgyermekes családoknak ajánlom, kisgyermekeknek születéstől hároméves korig felnőtt kísérettel, aki lehet az édesanya, édesapa vagy bárki, ki örömmel játszik, mókázik és énekel a gyermekkel.

Foglalkozásvezető: Zempléni Marcsi

Időpont: 2023. január 11-től (szerdánként) 10:00-10:30-ig

Részvételi díj: 1500 Ft

REGISZTRÁCIÓ:  [email protected]

A szerdai alkalmakat érintő esetleges változásról, Marcsi további foglalkozáshelyszíneiről a Facebook oldalán tájékozódhattok.

FIGYELEM

  • A késve érkezés, a felnőttek egymás közti beszélgetése vagy a megszólaló mobiltelefon zavarhatja a foglalkozást, a céljaink megvalósítását.
  • Székeken és szőnyegen is fogunk ülni, kényelmes ruhában gyertek!
  • Kérem, hogy a szőnyegen zokniban, vagy váltócipőben legyetek!
  • Kérjük, hogy ne hozzatok játékot, ne hagyjatok elöl enni- és innivalót a foglalkozáson!

Zempléni Marcsi

Tanítói végzettséggel, óvodai és iskolai zenei nevelési tanulmányokkal és tapasztalattal rendelkezem. Hosszú ideig Angliában éltem és örömmel tölt el, hogy kint szerzett tapasztalataimat most itthon kamatoztathatom és lelkesedésemet a zene és a magyar nyelvű éneklés, közvetlen anyanyelvi kapcsolódás terén másokkal is megoszthatom a munkám során. Szeretek kirándulni, futni, jógázni és táncolni, izgalmas történeteket olvasni és másokkal beszélgetni.

Időpontfoglalás

Belépő: 1500 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1