Segítőkezek

Segítőkezek

A SEGÍTŐKEZEK egy olyan szívességi alapon működő kezdeményezés, ahol ezermester egyszülős apukák önkéntesen segítenek egyszülős családoknak ház körüli, nem szakmunkát igénylő, apróbb javításokban, szerelésekben.

A SEGÍTŐKEZEK szolgáltatásainál az Egyszülős Központ közvetítő szerepet tölt be, nem vállal felelősséget az elvégzett munkáért.

FIGYELEM!

Kérlek, vedd figyelembe a szolgáltatás igénybevételénél, hogy a segítséget felajánlók önkéntesen végzik ezt a tevékenységüket és nem, vagy nem minden esetben szakemberek, azaz nem feltétlenül rendelkeznek szakképzettséggel, így olyan munkálatokban tudnak segíteni, amelyek szakképzettséget, hatósági engedélyt nem igényelnek. A munka minőségéért, a segítségnyújtás tényleges megvalósulásáért Alapítványunk nem vállal semmiféle felelősséget.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a SEGÍTŐKEZEK szolgáltatását, írj emailt az [email protected] címre a kérés pontos leírásával és a helyszín megjelölésével. Az ügyfélszolgálat a felajánlóval történt egyeztetés után összeköt Titeket.

A szolgáltatást érvényes Egyszülős Kártyával tudod igénybe venni.

Ha még nincs kártyád, itt tudod kiváltani: https://egyszulo.hu/register

Segítségüket felajánlók:

  • Demes Ferenc
  • Levente János
  • Szabados István
  • Litkei Júlia

Demes Ferenc

Végzettségem alapján technológus nyomdász vagyok. Két gyermek édesapja. Természetemnél fogva nyugodt, türelmes ember vagyok, minden helyzetben törekszem a megoldásra. Kedvenc időtöltésem a kerékpározás, fotózás, csillagászat.  

A ház körüli munkák közül sok mindenben tudok segíteni leginkább Budapest és Kecskemét vonzáskörzetében. Van néhány barkácseszközöm (fúrógép, csiszoló, vágó eszközök), amik használatában jártas vagyok. Örülök, ha tudok segíteni.

Levente János

Én is érintve vagyok az egyszülőséggel, négy éves kisfiamat felváltva neveljük az édesanyjával.

Leginkább faipari munkákban vagyok jártas, de van némi tapasztalatom a festő és kőműves szakmákban is. Otthonosan mozgok ezenkívül a kert és ház körüli tevékenységekben.
Nyolc éve költöztem vidékről Budapestre. Zuglóban élek, így legjobban a környéken élők jelentkezésének örülök, de kisebb munkákat elvállalok Budán is. Heti útvonalam a Budapest- Székesfehérvár- Siófok- Tamási vagy Budapest- Dunaújváros- Sárbogárd- Nagyvenyim- Tamási útvonal, ha szükséges itt is szóba jöhet segítés.

Szabados István

A háztartás körüli egyszerű barkácsolást igénylő tevékenységben tudok segíteni.
Létrázást igénylő szerelést nem tudok vállalni.

A Széll Kálmán tér környéki megkereséseknek örülnék a legjobban, de Zugló, Angyalföld és egyéb metróval könnyen elérhető helyek (tömeg közlekedek) is szóba kerülhetnek.

Litkei Júlia

2 alsó tagozatos gyermek édesanyja vagyok, akiket egyedül nevelek. Édesanyám is egyedül nevelt engem, így mindent együtt csináltunk, közte a barkácsolást is.

Házfelújításomat most fejeztem be, ahol magamnak gipszkartonoztam, gletteltem, kisebb felületeket vakoltam,  többszöri alkalommal pedig festettem ki az egész házat. A bútorainkat java részt saját kezűleg készítettem.

Bútor összeszerelésben, festésben tudok segíteni.

Mezőkövesd és 20 km-es körzetében nagyon szívesen segítek, mikor a gyerekek Apukájuknál vannak.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.