Kockamóka workshopok szombatonként

KOCKAMÓKA | szombatonként

Skool szervezésében, a LEGO támogatásával egy izgalmas kalandra hívunk titeket!

A szombati, ingyenes online foglalkozáson már két téma közül tudtok választani: megmentik a Földet egy bátor űrhajós csapat tagjaként vagy elkészítitek saját edzéstervvel ellátott fitness alkalmazásotok!

Az űrkalandozás során célunk nem kisebb mint a Föld megmentése, amelyre egy bátor űrhajós csapat tagjaként vállalkoztunk! A sikeres küldetéshez eléréséhez minden szembejövő meteoritot el kell kerülnünk, miközben összegyűjtjük a sztratoszférában keringő süteményeket, hiszen egy ilyen hosszú úton mindenki megéhezik.

Nézzétek meg az app kedvcsináló videóját!

►►► Űrkalandozás jelentkezés

Frissesség, jó hangulat és egy kis kihívás, miközben kedvenc zenédet hallgatod? Készítsd el saját fitness alkalmazásodat, amelyen mindez elérhető lesz akár az egész család számára, ráadásul saját edzéstervet is tudsz majd készíteni! 

Nézzétek meg az app kedvcsináló videóját, és készítsétek el velünk!

 

►►► Fitness app jelentkezés 

 

​Kiket várunk? 

Az applikáció fejlesztő kurzusra olyan 10 és 14 év közötti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretnének játékosan megismerkedni a technológiával és készek arra, hogy elkészítsék első saját mobilapp-jukat.

​Előzetes tech vagy programozói tudás nem feltétel, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az AppInventor is ezekhez hasonló.

Fontos, hogy a regisztráció során ezeknél a kérdéseknél:

  • “Kérjük, jelöld meg, hogy melyik turnuson szeretnél résztvenni” 
  • "KITŐL hallottál először erről a programról?" az Egyszülős Központot adjátok meg válaszként. 
  • “HONNAN értesültél erről a programról?” az Egyszülős Központot adjátok meg válaszként. 

Ha további kérdésetek van, keressétek a Varga Emesét a Skool csapatából ezen a címen: [email protected]

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím:

Kapcsolódó videó