Együtt könnyebb - online csoportos beszélgetés

A következő alkalom: 2021. április 21. (szerda) 10:00

A már 1 éve tartó rendkívüli helyzet folyamatos stresszben tart minket, bár néha ez már fel sem tűnik. Hol intenzívebben hol a háttérben, de továbbra is aggódunk a szeretteink egészsége miatt, a munkánk, a pénzügyi helyzetünk miatt. Nem tudjuk meddig és mikor zár be, nyit ki az ovi, a suli, csak napokra tudunk tervezni. Sokszor úgy érezzük ez túl sok, sose lesz vége, mi sem bírjuk, de muszáj, hogy legalább a gyerekeinknek tudjunk hatékonyan segíteni. Minden változik, folyamatosan újratervezünk, emiatt félelmeink felerősödhetnek, néha eluralkodik rajtunk a bezártság és a kilátástalanság érzése. Ilyenkor még "egyedülebbül" érezzük magunkat, pedig a helyzet ebben tekintetben eddig sem volt fényes 1szülőként. 

Program:

Ha a fentieket olvasva azt gondolod, hogy egy támogató, hasonló helyzetben levő egyszülőkből álló csoport segíthetne neked ezt az időszakot nemcsak túlélni, hanem jobban élni, akkor várunk a hetente állandó időpontban tartott tematikus beszélgetéseinkre. Az 1 órás alkalmak során aktuális témákat járunk körbe, egymástól tanulunk és egymás tapasztalatiból építkezünk, mert együtt könnyebb.

Program időtartama:

Szerda délelőttönként 10:00 (1 órában)

 

fotó: pixabay

Batki Diána

Batki Diána One Brain kineziológus és Érzelmi intelligencia Fejlesztő

2 gyerekes egyedül nevelő anya vagyok.

Stresszoldással foglalkozom a One Brain kineziológiai módszert alkalmazva és azt kiegészítve a RED coaching technikával (radikális érzelmi intelligencia fejlesztés) mely még hatékonyabbá teszi a problémák gyökerüknél való megragadását, kezelését.  

Szeretem az embereket fókuszáltan meghallgatni. Számomra a siker az, ha a másik ember szemében a felismerést látom megcsillanni. Anyaként és segítőként is arra törekszem, hogy az együttlét során olyan biztonságos közeget teremtsek, ahol igazi  önmagunk lehetünk, mert innen lehet tovább lépni. Nagyon szívesen foglalkozom gyerekekkel, lenyűgöz a tisztaságuk, a rugalmasságuk.

Szeles Panni

Szeles Panni vagyok, RED tréner. Érzelmi intelligencia fejlesztéssel foglalkozom egyéni és csoportos foglalkozások keretében.

Négy éve csöppentem bele a pszichológia és az önismeret világába. Akkoriban elég nehezen éltem meg az akkor meglévő konfliktusaimat, nem tudtam képviselni magam, ahogy szerettem volna. Leginkább ezek miatt kerestem fel egy pszichológust. Később csatlakoztam a RED Akadémián az EQ Tréninghez. Az út, amin elindultam annyira izgalmas volt – a lejtőkkel és gödrökkel együtt, hogy elkezdtem ugyanitt a RED EQ Tréner képzést, illetve később a Csoportos Tréner képzést is.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Google Meet
Cím: