Stresszoldó beszélgetés

Stresszoldó beszélgetés

Következő időpont:

  • 2021. áprlis 26. (hétfő) 10:00
  • 2021. április 26. (hétfő) 11:30

A már 1 éve tartó rendkívüli helyzet folyamatos stresszben tart minket, bár néha ez már fel sem tűnik. Hol intenzívebben hol a háttérben, de továbbra is aggódunk a szeretteink egészsége miatt, a munkánk, a pénzügyi helyzetünk miatt. Nem tudjuk meddig és mikor zár be, nyit ki az ovi, a suli, csak napokra tudunk tervezni. Sokszor úgy érezzük ez túl sok, sose lesz vége, mi sem bírjuk, de muszáj, hogy legalább a gyerekeinknek tudjunk hatékonyan segíteni. Minden változik, folyamatosan újratervezünk, emiatt félelmeink felerősödhetnek, néha eluralkodik rajtunk a bezártság és a kilátástalanság érzése. Ilyenkor még "egyedülebbül" érezzük magunkat, pedig a helyzet ebben tekintetben eddig sem volt fényes 1szülőként. 

Program:

Ha a fentieket elolvasva úgy érzed, hogy jó lenne a problémáidat átbeszélni valakivel, hogy jól jönne egy segítő kéz: én nyújtom az enyémet az online térben, mert hiszem, hogy együtt könnyebb.  

Program időtartama:

Online egyéni stresszoldó beszélgetések, konzultáció 1 - 1,5 órában 

fotó: pixabay

Batki Diána

Batki Diána One Brain kineziológus és Érzelmi intelligencia Fejlesztő

2 gyerekes egyedül nevelő anya vagyok.

Stresszoldással foglalkozom a One Brain kineziológiai módszert alkalmazva és azt kiegészítve a RED coaching technikával (radikális érzelmi intelligencia fejlesztés) mely még hatékonyabbá teszi a problémák gyökerüknél való megragadását, kezelését.  

Szeretem az embereket fókuszáltan meghallgatni. Számomra a siker az, ha a másik ember szemében a felismerést látom megcsillanni. Anyaként és segítőként is arra törekszem, hogy az együttlét során olyan biztonságos közeget teremtsek, ahol igazi  önmagunk lehetünk, mert innen lehet tovább lépni. Nagyon szívesen foglalkozom gyerekekkel, lenyűgöz a tisztaságuk, a rugalmasságuk.
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Google Meet
Cím: