Süss, főzz és nyerj! – Nyereményjáték az Egyszülős Központtal

Szeretsz gyúrni, habarni, gőzölni, párolni, pirítani, rántani, sütni, sűríteni, tálalni és még nem múltál el 15 éves? Akkor téged keresünk!

Írd le a kedvenc ételed receptjét, amivel karácsonyra készülsz, rajzold le, hogy mi lesz belőle, majd küldd el nekünk és legyél te a szerencsés nyertesek egyike!

Várjuk a kedvenc karácsonyi ételed receptjét, amivel idén karácsonykor elkápráztatod apát vagy anyát. Úgy írd le a receptet, hogy azt más gyerekek is el tudják készíteni és rajzold le úgy, hogy kedvet is kapjanak hozzá.

A leírást és a rajzot 2022. december 9. (péntek) 10:00 óráig küldd el az [email protected]  címre. A három fődíj egy-egy, gyerekeknek szóló főzőtanfolyam a Családbarát Magyarország jóvoltából.

FONTOS ‼️ A receptet és a rajzot tartalmazó e-mailt a szüleid e-mail címéről és az ő nevükben várjuk! Az e-mailbe másoljátok be és töltsétek ki az alábbi adatokat:

név:

életkor:

szülő neve:

szülő telefonszáma:

Ezt követően csatoljátok be a kézzel írt receptet és a rajzot.

A beérkezett receptet és rajzot háromtagú zsűri értékeli. Az első három helyezett egy nagyhírű főzőiskola gyerekkurzusán vehet részt, két további résztvevőt pedig különdíjjal lepünk meg. Mind az 5 díjazott egyenként 50-50 ezer Ft értékű utalványt kap, hogy sok finom hozzávalót tudjanak venni a karácsonyi vacsorához. 

A játék fővédnöke: Hornung Ágnes, családokért felelős államtitkár.

 

A játékszabályzatot itt olvashatjátok.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.