Szépülj velünk!

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az énidő, azonban egyedülálló szülőként ez az, amiből a legkevesebb van. Szeretnénk, ha legalább egy kis időre meg tudnátok engedni ezt magatoknak, ezért szépségnapot rendezünk a pesti Egyszülős Központban május első szombatján. A szépségszigeteken lehetőségetek lesz a teljes megszépülésre, hogy megmártózhassatok a szépség tengerében és megpihenjetek ezeken a szigeteken:

 

Időpont: 2022. május 7. (szombat) 10.00-15.00 óra között

Helyszín: Egyszülős Központ Pest (1085 Budapest Üllői út 30.)

A programra jelentkezni az időpontfoglalásnál lehet a naptárban.

 

Parfümsziget:

Mindig is érdekelt, milyen illat passzol hozzád, mi az, ami jól áll neked? Szívesen megtudnál arról is többet, hogyan érdemes parfümöt választani, vásárolni? Szívesen segítünk neked egy élmény illattanácsadáson. Gyere és találjuk meg közösen azt az illatot, ami közel áll hozzád!

Karriersziget:

Találd meg a hozzád leginkább illő pozíciót a dm-nél vagy kérd segítségünket önéletrajzod, motivációs leveled megírásában. Egy munkahely, ahol jól érzed magad, hatással van a kisugárzásodra, kedvedre is, ezért nem mindegy, hol töltöd a mindennapjaid nagy részét. Ha szívesen dolgoznál egy olyan helyen, ahol megbecsülik a munkatársakat, ahol másképp élik meg a munkát és ahova szívesen járnak be, gyere és érdeklődj a dm nyitott álláslehetőségeiről a dm karriertanácsadó standján!

Sminksziget:

Szeretnéd megtudni, hogy milyen típusú smink áll jól neked? Nem tudod eldönteni, hogy megfelelő-e a saját sminkkészleted? Hozd magaddal a meglévő sminkjeidet és ülj be egy sminktanácsadásra, ahol biztos útmutatást kapsz sminkes szakembereinktől.

Stílussziget:

Szoknya vagy nadrág? Rövid vagy hosszú? Szűk vagy bő? Nem tudod eldönteni, hogy melyik stílus állna jól neked, hogy milyen színű ruhákat hordj vagy melyik ékszert válaszd? Ebben segít neked stílustanácsadónk.

Fodrászsziget:

Rövid, hosszú, egyenes vagy göndör hajad van? Fodrászunk egy gyors frizurát varázsol neked, és tanácsot is ad, hogy milyen frizura illik hozzád vagy milyen ápolószereket használj a hajadra. Csupán annyit kérünk tőled, hogy mosott hajjal érkezz.

Manikűrsziget:

Szeretnél ápoltabb körmöket, de sosincs időd rá? Itt a lehetőség: ülj be a manikűrösünkhöz, aki gyorsan széppé varázsolja a körmeidet és talán még egy gyors lakkozás (nem gél lakk) is belefér az időbe.

Nyak- és hátmasszázs sziget:

Sokat ülsz a számítógép előtt és fáj a nyakad vagy a hátad? Ülj be a masszőrünkhöz és lazulj el, mert ez az idő most csak rólad fog szólni. Nincs más dolgod, csak élvezd a frissítő masszázs minden pillanatát.

 

Fontos tudnivalók:

  • Azt szeretnénk, hogy ne legyen várakozás és mindenki sorra kerüljön, aki eljön, s emellett megfelelő szolgáltatást is kapjon. Annak érdekében, hogy mindezek meg tudjanak valósulni, maximum 40 főt tudunk fogadni. Ha betelt a létszám, a regisztrációt lezárjuk.
  • Jelentkezni előzetes regisztrációval lehet a délelőtti (10-12 óra) vagy délutáni (13-15 óra) időpontokra.
  • A helyszínen, érkezéskor történik a pontos időpontra és szolgáltatásra történő jelentkezés.
  • Belépéskor mindenki kap egy ingyenes tombola jegyet, amellyel a délelőtti és a délutáni tombolahúzásnál is dm-ajándékcsomagot lehet nyerni.
  • 12-13 óráig szünetet tartunk, ez idő alatt vendégünk vagy egy teára vagy kávéra.

 

A program támogatója a dm Magyarország és a Royal Clinics Esztétikai Központ.

 

dm Magyarország
Royal Clinics Esztétikai Központ

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.