Találkozzunk Veszprémben!

Találkozzunk Veszprémben!

Minden hely elfogyott, további jelentkezéseket nem tudunk fogadni!

Egy őszi városnéző programra invitálunk, ahová az egész országból várjuk az egyszülős családokat. 

Városnéző sétánkat a csodálatos veszprémi Völgyhíd lábánál kezdjük, ahol Túrajó Csilla fog várni, hogy egy 2 órás geosétára kísérjen bennünket.

Megnézzük a kivilágított tér aquariumot, ahol Veszprém jelképes állataként szamon tartott kavicsfogú állteknős rajzát is megtekinthetjük. 

Utunk végig a Séd-patak mellett halad, 3 egykori malom mellett. 

Körbejárkuk a Benedek-hegyet, majd bemegyünk a hegy gyomrába az óvóhelyre, fejlámpa vagy zseblámpa legyen mindenkinél. 

Könnyű sétánk végén Veszprém város vendégeiként a patak partján lévő Fricska étteremlakásnál finom teával várnak bennünket. Az étterem különtermében elfogyaszthatjuk a saját szendvicsünket az ajándék tea mellé. 

A következő úticélunk a nemrégiben átadott Veszprémi kisvasúthoz vezet, végig a Séd-patak mellett. A sédvölgyében megtekintjük Szent Katalin Kolostor romjait, a régi vidámpark bejáratát, majd felsétálunk a 189 terméskőből álló Rovaniemi lépcsőn, ahol a Gulyadombon lévő Gizella királyné kilátón letekintünk a városra. 

Jó idő esetén az A part alatt népmese játszótéren időzünk kicsit. 

Egy kis pihenő után a város egyik nagy múltú cukrászdájába, a Kokó Curkászdába megyünk, ahol a gyerekek elkészíthetik a saját marcipánjukat, az anyukák pedig a Cukrászda vendégei egy finom kávéra.

A cukrászdai programot követően végig sétálunk a Kossuth utcán, megismerjük a 20 emeletes történetét. 

Időpont: 2022. 10. 22. (szombat) találkozzunk 10 órakor Veszprémben, a Völgyhíd lábánál, a program várhatóan 17 órakor ér véget.

Utazás: egyénileg

Létszám: max. 20 család

A program Egyszülős Kártyával vehető igénybe. Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani

A program ingyenes, de regisztrációs díjhoz kötött, amelyet a részvétel esetén a következő munkapon visszautalunk*

Regisztrációs díj: 3000 Ft/család

*Azok, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.

A programon való részvétel csak a regisztrációs díj beérkezése után válik véglegessé.

Az elfogadott jelentkezéseket válasz e-mailben igazoljuk vissza. Az e-mailben leírtak szerint történik a végleges regisztráció.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.